My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της Παρασκευής 11/9

Πήρε τον extra βαθμό για το Gala

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της Παρασκευής 11/9

Άλλη μια εβδομάδα για το My style rocks έφτασε στο τέλος της. Ποια ήταν ωστόσο η νικήτρια της Παρασκευής 11/9 η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις και πήρε τον extra βαθμό της Παρασκευής;

Βέβαια η εβδομάδα να σημειώσουμε δεν γινόταν να μην κλείσει χωρίς εντάσεις. Όπως αυτή ανάμεσα στον Κουδουνάτη και την Τζένη που τσακώθηκαν άσχημα.

Βέβαια στα ωραία του show, αυτή που πήρε τον extra βαθμό και είχε την πιο ωραία στιλιστική επιλογή ήταν η Κωνσταντίνα.

My Style Rocks: Τεράστια αμηχανία - Η αναφορά στη Κιάρα Μαρκέζη και οι φούξια μπότες

Τεράστια αμηχανία δημιουργήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks καθώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δε δίστασε να πετάξει μία ατάκα για την Κιάρα Μαρκέζη και τις φούξια μπότες της που επέλεξε να φορέσει και η Τζένη Γεωργιάδου.

Η νέα παίκτρια του παιχνιδιού επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε καφέ αποχρώσεις και να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι φούξια μπότες που φτάνουν πολύ ψηλά και είναι σαν κάλτσα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δε βαθμολόγησε καλά το συγκεκριμένο look και εξήγησε πως αυτές τις μπότες τις είδε και πέρυσι από την Κιάρα Μαρκέζη και έτσι σκέφτεται εκείνη που είχε πολύ ψηλά πόδια και της πήγαιναν τέλεια.

Η Τζένη Γεωργιάδου με τη σειρά της ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί σωστό να τη συγκρίνει με μία παίκτρια του προηγούμενου κύκλου, ενώ και χθες ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των δύο διαγωνιζόμενων.

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου