Χαρές στο σπίτι της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου - Η τρυφερή φωτογραφία

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου - Η τρυφερή φωτογραφία

Χαρές έχει στο σπίτι της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και την αποκάλυψη έκανε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η ηθοποιός, έχασε την αγαπημένη της γάτα τη Λιλίκα, ωστόσο υιοθέτησε ένα νέο γατάκι τον Ορφέα. Μάλιστα, θέλησε να μας τον συστήσει στα social media.

«Να σας συστήσω το νέο μέλος της οικογένειας μου!! Αυτό το πλασματάκι ήρθε και εγκαταστάθηκε με το έτσι θέλω στο εξοχικό μας, κοιμόταν έξω από την πόρτα, όταν η μαμά μου πότιζε έτρεχε μαζί της κι αυτή και χοροπήδαγε, εν ολίγοις μας διάλεξε! Η μαμά μου την έβγαλε Λιλίκα κι εγώ φυσικά δεν της άλλαξα όνομα. Τώρα διανύει την πρώτη της εβδομάδα στην πόλη, ψάχνει και αναγνωρίζει το σπίτι.

Το πιο συγκινητικό βέβαια είναι η στάση του Ορφέα, που ναι μεν στο εξοχικό παίζανε μαζί αλλά δεν ήταν σίγουρο πως η διάθεση του θα ήταν η ίδια με τη Λιλίκα στο σπίτι του. Όχι μόνο είναι τρυφερός και προστατευτικός αλλά όταν τον είδα να τη γλύφει, να την κάνει μπάνιο δηλαδή μ έπιασαν τα κλάματα! Πόσα έχουμε να διδαχτούμε από αυτές τις υπέροχες ψυχές!!» έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην ανάρτηση της.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σπίτι

Δείτε ωστόσο φωτογραφίες της ηθοποιού από παραλία του Λουτρακίου με μικροσκοπικό μαγιό και τον πρώην σύζυγο στο πλευρό της.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: "Δεν είναι ευχάριστο, όμως αυτή είναι η ζωή..."

Η γοητευτική ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala για τα επαγγελματικά της σχέδια, την νέα θεατρική παράσταση στην οποία θα λάβει συμμετοχή, ενώ επίσης, μοιράστηκε τις σκέψεις της αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο θέατρο λόγω της πανδημίας.

Στη συνέντευξή της, αφορμώμενη από το ρόλο της ηρωϊδας, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει δίχως ταμπού και στερεότυπα για τη ζωή, τις σχέσεις, τους χωρισμούς και πολλά άλλα.

Το κοινό πιστεύετε ότι θα επιστρέψει στο θέατρο;

Βλέπω ότι υπάρχει μια προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση, κι αυτό είναι ενθαρρυντικό, είναι σημάδι ότι ο κόσμος θα θελήσει να ψυχαγωγηθεί. Το θέατρο είναι ψυχαγωγία, το έχει ανάγκη η ψυχή, έχει και ένα κομμάτι ίασης μέσα του.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Συνέντευξη
Τι σας άγγιξε περισσότερο στο κείμενο που ερμηνεύετε;

Είναι πολλά τα σημεία του που είναι βαθιά αληθινά. Η Αντζελα που υποδύομαι λέει ότι επειδή έχουμε ανάγκη να αγαπηθούμε κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Ενώ βλέπουμε πράγματα μπροστά στα μάτια μας κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε. Εθελοτυφλούμε για να μην είμαστε μόνοι.

Η ηρωίδα σας είναι μια γυναίκα 50 ετών την οποία ο σύζυγος της εγκαταλείπει για μια νεότερη γυναίκα. Εχετε βρεθεί ποτέ σε ανάλογη θέση ή είστε από τους ανθρώπους που φεύγουν πρώτοι από μια σχέση;

Δεν υπάρχουν αυτά στερεοτυπικά. Ασχέτως αν σε εγκαταλείπει κάποιος ή εγκαταλείπεις κάποιον, όταν υπάρχει ένας χωρισμός συμβαίνουν εσωτερικοί κραδασμοί. Δεν είναι ευχάριστο. Θυμάμαι περιόδους που είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ για χωρισμούς. Ομως αυτή είναι η ζωή.

Η Αλεξάνδρα πήγε παραλία και φόρεσε μικροσκοπικό μπικίνι. Δείτε το όμορφο σώμα της στα 52 χωρίς φίλτρα