Θρήνος - Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου

«Έχασε» τη μάχη με τον καρκίνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Μιχαηλίδου

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε μετά από την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, η Τζένη Μιχαηλίδου. Ασύλληπτο είναι το πένθος...

Την είδηση έκανε γνωστή η Άννα Γιαγκώζη με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Αυτή είναι η Τζένη μου! Η ΤΖΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ! Έφυγε σήμερα, καρκίνος, απο τον Οκτώβρη, ουτε χρόνο ... Δεν μπόρεσα να τη χαιρετήσω και αυτό μου κοστίζει πολύ... Αλλα θέλω να το ξέρετε πως έφυγε μια απο τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της Ελλάδος!! Και ενας υπέροχος άνθρωπος που μου στάθηκε σαν μάνα οσα χρόνια ήμουνα εκεί! Καλό ταξίδι για όπου και αν πίστευες πως θα πήγαινες... Στο πουθενά, στα τάρταρα, εκεί κάπου... Θα σε αγαπώ και θα σε μνημονευω πάντα! Είναι τόσα ακομα που θα ήθελα να γράψω, αλλά τι να το κάνεις.... Γειά σου Τζενακι μου...η καρδια μου ματωσε...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θρήνος ωστόσο επικρατεί και με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Γιάννη Παπαρίζου.

Τζένη Μιχαηλίδου πέθανε

Θρήνος - Πέθανε η ηθοποιός Κία Μπόζου

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η σπουδαία ηθοποιός, σουμπρέτα του μουσικού θεάτρου και κινηματογράφου Κία Μπόζου. Την είδηση έκανε γνωστή η η Μάρω Μπουρδάκου μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Ήταν γεννημένη το 1935 στην Ελευθερούπολη Καβάλας, σπούδασε στη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη απ' όπου αποφοίτησε το 1961. Έκανε το ντεμπούτο της την ίδια χρονιά στο θέατρο, με το θίασο τραγωδίας του Κώστα Λειβαδέα. Εργάστηκε επί ένα χρόνο στη πρόζα και από το 1963 βγήκε στην επιθεώρηση. Εμφανίστηκε στα θέατρα Ακροπόλ, Κήπου, Περοκέ, Καλουτά, Άλφα, Βέμπο, Μετροπόλιταν κ.α. Μαθήτρια ακόμη της δραματικής σχολής συμμετείχε σε ταινίες.

Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Λάκη Αγραπίδη που απεβίωσε το 2016. Από το γάμο της, έχει έναν γιο ο οποίος είναι γιατρός. Πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου 2020. Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως πέθανε ο Βασίλης Δημητρίου.

Πέθανε η ηθοποιός Κία Μπόζου