Big Brother: Η δοκιμασία για... γερά νεύρα που έβαλε ο Βαρθακούρης στον Πυργίδη

Θα τα καταφέρει να την περάσει και να κερδίσει τα 50€;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η δοκιμασία για... γερά νεύρα που έβαλε ο Βαρθακούρης στον Πυργίδη

Μια δοκιμασία για γερά νεύρα έβαλε στο σημερινό live του Big Brother ο Χάρης Βαρθακούρης, στον Δημήτρη Πυργίδη. Έπαθλο ,εάν τα καταφέρει και την βγάλει εις πέρας είναι τα 50€, τα οποία όπως του είπε μπορεί να τα κάνει ότι θέλει.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος αδερφός τον κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου τον λόγο πήρε ο παρουσιαστής και του ανακοίνωσε πως όταν έρθει η ώρα να μιλήσει με τον αρχηγό της εβδομάδας, πρέπει να τον διακόψει τρεις φορές χωρίς ωστόσο να εκνευριστεί γιατί θα χάσει την δοκιμασία.

Μάλιστα, του είπε πως δεν πρέπει να τον υποψιαστούν οι συμπαίκτες του και όταν βγει από το δωμάτιο να βρει μια δικαιολογία να πει, όταν θα τον ρωτήσουν γιατί τον κάλεσε ο μεγάλος αδερφός στο δωμάτιο.

Να σημειώσουμε πως, μίλησε στο live του Big brother για το περιστατικό με τον Αλεξανδρίδη ο Ανδρέας Μικρούτσικος και οι δηλώσεις του θα συζητηθούν.

Δημήτρης Πυργίδης: Δεν φαντάζεστε με ποια ήταν σε σχέση πριν από το Big Brother

Ο Δημήτρης Πυργίδης όπως γνωρίζετε, είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας. Ξέρετε όμως με ποια ήταν σε σχέση πριν μπει στο reality;

Ο λόγος για την Μαρία Αλεξάνδρου. Η Μαρία Αλεξάνδρου για εσένα που δεν την ξέρεις είναι 23 ετών, μοντέλο, τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Έχει άψογες αναλογίες και ταυτόχρονα αποτελεί το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Μαρία Αλεξάνδρου

Την γνωρίσαμε μέσα από τις αισθησιακές ταινίες της Sirina και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να εντυπωσιάσει με τα προσόντα της.

Συγκεκριμένα η γνωστή snowwoman πήρε πρωτοβουλία και αποκάλυψε πως υπήρξε ζευγάρι με το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Πυργίδη.

«Με τον Δημήτρη είχαμε σχέση περίπου πριν από έναν χρόνο. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο παιδί και πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής. Προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια και ακόμη και σήμερα κρατάμε πολύ καλές σχέσεις οι δυο μας, αλλά και με τη μητέρα του, που με αγαπά πολύ» εξομολογήθηκε η Μαρία Αλεξάνδρου.

Μιας και μιλάμε για το Big Brother, χθες είδαμε την Άννα Μαρία αναμαλλιασμένη μετά από καυγά.