Big Brother: «Κάποια στιγμή σταμάταγα γιατί δεν άντεχα» - Το απίστευτο σχόλιο του Μικρούτσικο για παίκτη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: «Κάποια στιγμή σταμάταγα γιατί δεν άντεχα» - Το απίστευτο σχόλιο του Μικρούτσικο για παίκτη

Ένα απίστευτο σχόλιο για έναν παίκτη του Big Brother έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όπως είπε όταν έβλεπε ιντερνετικά το ριάλιτι δεν άντεξε να τον ακούσει και σταμάτησε να βλέπει.

Όπως διευκρίνισε δεν άντεχε να βλέπει τον Δημήτρη Πυργίδη, ο οποίο λέει συνέχεια «Χάος, χάος».

«Αυτός με τη λέξη "χάος" αποφεύγει τα πάντα να ξέρεις. Βάζει ένα "χάος" και τέλος. Θέλω να κάνω μια παρατήρηση. Την πρώτη εβδομάδα μου είχε τσακίσει το κεντρικό νευρικό σύστημα με το "χάος, χάος, χάος".

Όταν τον έβλεπα ιντερνετικά, κάποια στιγμή σταμάταγα γιατί δεν άντεχα. Αφού πέρασα το όριό μου, ψοφάω να τον βλέπω κι ας λέει μόνο "χάος". Τώρα συνήθισα και δεν έχω πρόβλημα. Συνήθισα αυτό και μου βγαίνει όλο το στιλάκι. Μου αρέσει να τον ακούω. Τώρα που βγήκε μου ήταν απολαυστικός», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όλα αυτά τα είπε μετά την αποκάλυψη για τη δοκιμασία που πρέπει να βγάλει εις πέρας.

Big Brother: Το δημόσιο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την πρώην σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση

Στο επεισόδιο του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να ανακοινώσει μία νέα στήλη που θα προστεθεί στο παιχνίδι, ενισχύοντας τον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου. Στη στήλη αυτή λοιπόν, ο παρουσιαστής έκανε ένα δημόσιο σχόλιο για την πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνομιλεί κάθε εβδομάδα με έναν παίκτη ο οποίο θα κάθεται στην λεγόμενη "hot seat".

Αυτή τη βδομάδα το ρόδι έσπασε η Σοφία Δανέζη, η οποία είναι μία από τις συμπάθειες του παρουσιαστή.

«Θέλω να σου πω ότι στο πρόσωπο σου εγώ βλέπω, με κάποιες διαφορές, πολύ μεγάλη ομοιότητα με μια πρώην γυναίκα μου, την Δήμητρα. Για να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Άρα καταλαβαίνεις ότι μου είσαι συμπαθέστατη και ότι μου αρέσεις.

Επίσης, το όνομα σου είναι Σοφία το οποίο έχει και αυτό μια οικειότητα. Και είσαι και φωτεινή! Φωτεινό πρόσωπο! Άρα Δήμητρα, Σοφία, Φωτεινή, τρεις σε μία είσαι η δικιά μου κοπέλα. Εκπροσωπείς τα πάντα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Να σημειώσουμε βέβαια πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μία μεγάλη ανατροπή στην έναρξη του live. Δείτε εδώ τι είπε.