Big Brother: Δίδυμοι και Ραϊσα μίλησαν ανοιχτά για τη «σχέση» τους - Έπος τα πλάνα που δεν προβλήθηκαν ποτέ

Που κατέληξαν τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Δίδυμοι και Ραϊσα μίλησαν ανοιχτά για τη «σχέση» τους - Έπος τα πλάνα που δεν προβλήθηκαν ποτέ

Οι δίδυμοι και η Ραΐσα μίλησαν στο νέο επεισόδιο του Big Brother για το φλερτ, που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους, με την Αλβανίδα παίκτρια και τους Χρήστο και Παναγιώτη να αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια. Ενώ στον αέρα προβλήθηκαν και πλάνα που δεν είδαμε ποτέ.

Οι τρεις τους κλήθηκαν στο δωμάτιο, όπου κανονικά επικοινωνούν με τον «Μεγάλο Αδελφό», αλλά στο live μιλούν με τον Χάρη Βαρθακούρη. Ο παρουσιαστής και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από τη δική τους πλευρά, θέλησαν να μάθουν τι έχει πραγματικά συμβεί.

Οι δίδυμοι, αρχικά, μίλησαν για το... παιχνίδι που έκαναν, το οποίο τελικά στενοχώρησε την Ραΐσα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεξηγήσεις και την τελευταία να εκφράζει τα νεύρα της στο σπίτι.

Με τα πολλά ζόρια, παραδέχθηκαν πως στενοχωριούνται που κατέληξε έτσι η ιστορία. Η Ραΐσα, όταν κλήθηκε να μιλήσει με τον Βαρθακούρη, δεν έκρυψε την πικρία της, αποκαλύπτοντας πως υπήρχαν αισθήματα και για τους δύο. Να σημειώσουμε πως άναψε φωτιές η Ραΐσα με το κοφτό της εσώρουχο μπροστά στα αγόρια.

Αυτά είναι τα πλάνα στο Big Brother με την Ραϊσα και τους δίδυμους που δεν προβλήθηκαν ποτέ

Η Ραΐσα έκανε πρόβα νυφικού και φυσικά ο παρουσιαστής δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο.

Big Brother: «Σούσουρο» στο σπίτι - Πυρ και μανία η Ραΐσα με την Χριστίνα

Κάποιοι παίκτες κοιμήθηκαν έξω και δημιουργήθηκε κανονικό σούσουρο στο σπίτι του Big Brother όταν η Χριστίνα και ο Παναγιώτης κουκουλώθηκαν κάτω από τις πετσέτες για να μιλήσουν, με τη Ραΐσα να γίνεται πυρ και μανία με το όλο σκηνικό και συγκεκριμένα, με την συμπαίκτριά της.

Η Χριστίνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο σημερινό επεισόδιο, μία με το τετ-α-τετ της με τον Γρηγόρη και μία με το τετ-α-τετ της με τον Παναγιώτη. Άλλωστε η ίδια ξεκαθάρισε πως αυτοί είναι και οι δύο παίκτες που της έχουν κινήσει το ενδιαφέρον.

Η Ραΐσα βέβαια φάνηκε να εκνευρίζεται πολύ με το όλο σκηνικό. Η ίδια ρωτούσε επίμονα τη Χριστίνα για ποιο λόγο μιλούσαν και για ποιο λόγο είχαν κουκουλωθεί, ενώ στη συνέχεια το ξεκαθάρισε και στους συμπαίκτες της πως δεν της άρεσε το συγκεκριμένο συμβάν.