Big Brother: Ραμόνα και Ράνια ήρθαν αντιμέτωπες για τον άγριο τσακωμό λόγω των... παπουτσιών

Τα βρήκαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Ραμόνα και Ράνια ήρθαν αντιμέτωπες για τον άγριο τσακωμό λόγω των... παπουτσιών

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Ράνια... ξέφυγε με αφορμή την κόντρα της με τη Ραμόνα, με τις δύο γυναίκες να έχουν τσακωθεί άγρια στην αθλητική δοκιμασία, εξαιτίας ενός... ζευγαριού παπουτσιών.

Η παίκτρια, που γλίτωσε από τη δοκιμασία αποχώρησης λόγω του πλεονεκτήματος που διέθετε, αναφέρθηκε στην αγάπη της για την πατρίδα και αναφέρθηκε σε πρόσωπα, όπως ο Σολωμός Σολωμού και ο Κατσίφας, δείχνοντας μια σύγκλιση απόψεων με τον Χρήστο Μακρίδη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σε εκείνο το σημείο, τη ρώτησε αν θεωρεί τη Ρουμάνα παίκτρια ως... εισβολέα, με τη Ράνια να απαντά πως δεν έχει τέτοια άποψη, επιμένοντας στις εθνικόφρωνες «κορώνες» της.

Στο τέλος, πάντως, οι δύο παίκτριες... τα είχαν βρει, αφού η Ράνια πήρε ένα ζευγάρι παπούτσια και είπε ότι θα τα δώσει στη Ραμόνα, αν και δεν το έκανε εκείνη τη στιγμή στον αέρα, κάτι που δημιουργεί αμφιβολίες. Να σημειώσουμε πως η Ραμόνα ξέσπασε σε κλάματα.

Big Brother: Τσακωμός με πρωταγωνίστριες Ραμόνα - Ράνια - «Να σου δώσω 50€ να πάρεις άλλα»

Και έναν δεύτερο τσακωμό είχαμε στο σπίτι του Big Brother. Αυτή την φορά πρωταγωνίστριες ήταν η Ραμόνα και η Ράνια με τις φωνές τους να είναι πολλές την ώρα της δοκιμασίας.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες έπρεπε να ανέβουν σε πασσάλους και όποιος έμενε τελευταίος θα κέρδισε το προνόμιο που είχε η Σοφία Δανέζη την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό της εξαίρεσης από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν την ώρα που βρισκόντουσαν πάνω στους πασσάλους, η Ραμόνα έκανε ένα σχόλιο στην Ράνια για τα παπούτσια που φορούσε τα οποία ήταν δικά της. Όπως αποκαλύφθηκε η πρώτη δεν ήθελε να βάλει τα παπούτσια της, ενώ η δεύτερη άκουσε να της δίνει την έγκριση της με αποτέλεσμα να γίνει μια παρεξήγηση.

Η Ράνια μάλιστα είχε σηκωμένο τον τόνο της φωνής της, ενώ της είπε «Να σου δώσω 50€ να πάρεις άλλα». Η Ράνια νωρίτερα έγινε έξαλλη με όλες τις παίκτριες.