Έλα Χαμογέλα: Πρεμιέρα με γενέθλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Τη γέμισαν λουλούδια οι συνεργάτες της

Ξετρελαμένη η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα Χαμογέλα: Πρεμιέρα με γενέθλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Τη γέμισαν λουλούδια οι συνεργάτες της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί με το «Έλα Χαμογέλα» και τη συνδύασε με τα γενέθλιά της. Οι συνεργάτες της θέλησαν να τη γεμίσουν με λουλούδια και να της ευχηθούν με τον πιο γλυκό τρόπο με την παρουσιάστρια να μην ξέρει πώς να αντιδράσει!

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο πόστο της στο Opentv και μάλιστα στην πιο ξεχωριστή μέρα του χρόνου για εκείνη.

Συγκεκριμένα, μετά το καλωσόρισμα του κοινού, ο Παύλος Σταματόπουλος ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως σήμερα έχει γενέθλια η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρουσιάστρια με τη σειρά της εξήγησε πως ήθελε πολύ να κάνει πρεμιέρα σήμερα γιατί είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο πλατό στα γενέθλιά της.

Οι συνεργάτες της, της προσέφερεαν δύο μπουκέτα λουλούδια και εκείνη δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της.

Στη συνέχεια και ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου νόμιζε πως η έκπληξη έχει τελειώσει, μπήκε στο πλατό ο αδερφός τηες με μία τούρτα υπερπαραγωγή, με την παρουσιάστρια να σβήνει τα "40" και να σημειώνει πως κλείνει για δεύτερη φορά τα 20!

Η συγκίνησή της ωστόσο δεν τελείωσε εκεί αφού αργότερα ο Παύλος Σταματόπουλος καλησπέρισε σε live σύνδεση και τους γονείς της παρουσιάστριας με την ίδια να μη διστάζει να συγκινηθεί στον αέρα της εκπομπής.

Λίγο καιρό πριν κάνει την πρεμιέρα της βέβαια, η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε εκτός Αθήνας. Δείτε εδώ πού πήγε η παρουσιάστρια.

Έφυγε μετά την Ελένη από τον ALPHA και ανακοίνωσε πως πάει στην Σίσσυ Χρηστίδου

Μετά το τέλος της Ελένης από τον ALPHA, πρόσωπο του σταθμού έφυγε και με μια ανάρτηση που έκανε ανακοίνωσε πως θα είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου.

Μπορεί η ομάδα της να παραμένει η ίδια, ωστόσο πίσω από τις κάμερες θα έχουμε μερικά νέα πρόσωπα.

Ένα λοιπό από αυτά τα πρόσωπα είναι η δημοσιογράφος Κάλλια Καστάνη. Την ανακοίνωση έκανε με μια ανάρτηση στο Facebook.

Το Έλα Χαμογέλα βέβαια πρόκειται να επιστρέψει σε λίγο καιρό στις τηλεοπτικές οθόνες - δείτε εδώ τα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θέλω να γράψω κάτι για τα χαμόγελα, αλλά όλο μου βγαίνουν κλισέ, όχι το χαμογελο δεν κάνει κανέναν να ανησυχεί, είναι μια γλυκιά προτροπή το "Έλα χαμογέλα", έχει χαρά, έχει γενναιότητα, έχει ένα "εμπρός μαζί, κόντρα στον κόσμο". Και είναι μια ωραία, νέα αρχή. Ερχόμαστε, στις 12 Σεπτεμβρίου», έγραψε.

Κάλλια Καστάνη Έλα χαμογέλα