Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Το τάμα που έκανε για το παιδί

Θαύμα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Το τάμα που έκανε για το παιδί

Ένα τάμα της εκπλήρωσε πρόσφατα στον Πανορμίτη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για ένα παιδί! Μάλιστα το τάμα της βγήκε και η ίδια επέστρεψε για ένα μεγάλο ευχαριστώ

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, πριν από λίγο καιρό, μαζί με τον επιστήθιο φίλο της και γνωστό σεφ Θοδωρή Αγγελασόπουλο, επισκέφτηκε την Ιερά Μονή του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Πανορμίτη στη Σύμη προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα της αυτό.

Πέρυσι είχε ξαναεπισκεφτεί, σύμφωνα με το OnTime, το μοναστήρι καθώς ήθελε να προσευχηθεί για ένα δικό της πρόσωπο. Ο Αρχάγγελος εισάκουσε τις προσευχές της και μια γυναίκα που ήθελε πολύ να κάνει παιδί και προσπαθούσε δύο χρόνια, έγινε τελικά μανούλα. Ωστόσο θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα - Άλλος άνθρωπος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ζητήσει από τον Πανορμίτη να βοηθήσει αυτή τη γυναίκα να αποκτήσει παιδιά κι έτσι έγινε. Οι προσπάθειες αυτού του αγαπημένου της προσώπου πέτυχαν κι έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια.

Η Δήμητρα Παπανδρέου θέλοντας να ευχαριστήσει τον Αρχάγγελο επισκέφτηκε φέτος το καλοκαίρι το μοναστήρι για να εκπληρώσει το τάμα της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει και νονά, αφού θα βαφτίσει το ένα από τα αγοράκια που θα πάρει το όνομα Μιχαήλ ενώ το άλλο θα πάρει το όνομα Άγγελος.

Η Δήμητρα Παπανδρέου είναι μια γυναίκα που πιστεύει στον Θεό και το φετινό καλοκαίρι επισκέφτηκε και το Μοναστήρι του Ταξιάρχη στον Μανταμάδο στη Λέσβο.

Και όπως η ίδια είπε: "Η σκέψη μου, η ψυχή μου και το μυαλό μου βρίσκεται στη Λέσβο, με όλα αυτά που συμβαίνουν, διότι είναι το νησί που αγαπάω και είμαι συναισθηματικά δεμένη. Φέτος μάλιστα ανακάλυψα και τη Μονή Λειμώνος στη Λέσβο που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί".

Δήμητρα Λιάνη: Μαυροφορεμένη στο τρισάγιο στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη εμφανίστηκε μαυροφορεμένη στο τρισάγιο στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου. 24 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος πολιτικός ηγέτης.

24 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου και η χήρα του έκανε στη μνήμη του συζύγου της τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο στον τάφο του.

Η Δήμητρα Λιάνη κάθε χρόνο τέτοια μέρα κάνει τρισάγιο στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Σαν σήμερα 24 χρόνια πριν ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ πέρασε στην αιωνιότητα. Ήταν ξημερώματα Κυριακής της 23ης Ιουνίου 1996 όταν η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά σε ηλικία 77 ετών.

Η ίδια φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα γυαλιά και ένα λευκό μπλουζάκι ριγμένο στον ωμο της και τίμησε τη μνήμη του στο Α’ Νεκροταφείο.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου
Δήμητρα Λιάνη μαυροφορεμένη