Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Τα υπέροχα λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μίλησε για μία εικόνα που έχει καταφέρει να συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

Τις τελευταίες μέρες ο καιρός έχει ευνοήσει την εξάπλωση της φωτιάς σε όλη τη χώρα με αποτέλεσμα να δούμε καταστροφές σε πολλές περιοχές. Μία από τις μεγαλύτερες πυρκαγιές, καταγράφηκε στην Κερατέα.

Από τη μέρα εκείνη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται μία εθελόντρια που έδωσε μάχη με τις φλόγες προκειμένου να καταφέρει να τις σβήσει και να αποφύγει τη μεγάλη καταστροφή στον τόπο της.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της συγκεκριμένης εθελόντριας και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο για την πυγμή που έδειξε εκείνο το πρωινό.

«Ειναι η Κατερίνα Ιωαννιδου. Η θαρραλέα ΓΥΝΑΙΚΑ που κέρδισε την εκτίμηση, τον θαυμασμό κ τις καρδιές μας , επιτελώντας με αυταπάρνηση το καθήκον της , καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς στην Ανάβυσσο . Μια ΓΥΝΑΙΚΑ Πρότυπο που συμβολίζει τη δύναμη και την αξία καθε Ελληνίδας!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά.

Τις προάλλες βέβαια, η Ρούλα Κορομηλά έκανε ένα σχόλιο για το Big Brother με το οποίο αναστάτωσε το διαδίκτυο. Δείτε εδώ τι έγραψε.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Ρούλας Κορομηλά - «Είναι αδιάκριτοι...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά δε δίστασε να κάνει μία ανάρτηση όλο νόημα, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο μία σπόντα στους "αδιάκριτους", όπως είπε και η ίδια, που την ενοχλούν.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη ενώ προσπαθεί καθημερινά να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με νέα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και από τις διακοπές της.

Αυτή είναι η ανάρτηση όλο νόημα από τη Ρούλα Κορομηλά

Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία από το παρελθόν και από κάποια εκπομπή της, και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Προσέχω ποιον εμπιστεύομαι. Μόνο λίγοι νοιάζονται πραγματικά και αυτούς επιλέγω, οι υπόλοιποι ειναι απλώς περίεργοι, αδιάκριτοι και τους βαριέμαι! #moodquotes #iamstrong #iloveredcolorstyle #ilovemyfollowers #ihopeforthebest #idontforget #ilovefoto».

Κανείς δεν κατάλαβε βέβαια ξεκάθαρα σε ποιον αναφέρεται η Ρούλα Κορομηλά, ωστόσο η φωτογραφία της συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια μέσα σε λίγη ώρα, ενώ τις προάλλες προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με μία φωτογραφία της.