Προβληματισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου - "Ο γιος μου, μου ζήτησε..."

Η δήλωση στον αέρα της εκπομπής!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Προβληματισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου -

Το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Οpen. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο γιος της , της ζήτησε να μην κάνει εκπομπή! Κατι που την προβλημάτισε αρκετά!

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως ο γιος της, της ζήτησε του χρόνου να μην κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο αλλά τις καθημερινές που εκείνος βρίσκεται στο σχολείο. Δείτε εδώ ντοκουμέντα πίσω απο τις κάμερες της εκπομπής!

Αυτό είναι κάτι που προβλημάτισε την παρουσιάστρια μιας και όπως παραδέχτηκε εκείνη προτιμά το Σαββατοκύριακο.

Έλα Χαμογέλα: Πρεμιέρα με γενέθλια για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Τη γέμισαν λουλούδια οι συνεργάτες της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί με το «Έλα Χαμογέλα» και τη συνδύασε με τα γενέθλιά της. Οι συνεργάτες της θέλησαν να τη γεμίσουν με λουλούδια και να της ευχηθούν με τον πιο γλυκό τρόπο με την παρουσιάστρια να μην ξέρει πώς να αντιδράσει!

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο πόστο της στο Opentv και μάλιστα στην πιο ξεχωριστή μέρα του χρόνου για εκείνη.

Συγκεκριμένα, μετά το καλωσόρισμα του κοινού, ο Παύλος Σταματόπουλος ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως σήμερα έχει γενέθλια η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρουσιάστρια με τη σειρά της εξήγησε πως ήθελε πολύ να κάνει πρεμιέρα σήμερα γιατί είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο πλατό στα γενέθλιά της.

Οι συνεργάτες της, της προσέφερεαν δύο μπουκέτα λουλούδια και εκείνη δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της.

Στη συνέχεια και ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου νόμιζε πως η έκπληξη έχει τελειώσει, μπήκε στο πλατό ο αδερφός τηες με μία τούρτα υπερπαραγωγή, με την παρουσιάστρια να σβήνει τα "40" και να σημειώνει πως κλείνει για δεύτερη φορά τα 20!

Η συγκίνησή της ωστόσο δεν τελείωσε εκεί αφού αργότερα ο Παύλος Σταματόπουλος καλησπέρισε σε live σύνδεση και τους γονείς της παρουσιάστριας με την ίδια να μη διστάζει να συγκινηθεί στον αέρα της εκπομπής.