Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη ατάκα για την ηλικία της! - "Γιατί γελάς;"

Η σπόντα για την...38χρονη του Bachelor

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη ατάκα για την ηλικία της! -

Αποκλειστικά πλάνα από το νέο επεισόδιο του “The Bachelor”, το οποίο θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη, προβλήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού με αφορμή την 38χρονη Έλενα Μπάση έκανε ένα σχόλιο για την ηλικία της!

Μετά την προβολή του βίντεο η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο που στόχο είχε μια από τις διαγωνιζόμενες και συγκεκριμένα την Έλενα Μπάση για την ηλικία της οποίας πολλά έχουν ακουστεί. Δείτε εδώ την λαμπέρη πρεμιέρα του Καλύτερα δεν γίνεται

«Δε ξέρω τι θα κάνεις Παναγιώτη, θέλω την τραγουδίστρια Έλενα Μπάση για πάντα μέσα. Θα της δίνεις για πάντα τριαντάφυλλο γιατί με κάποιο τρόπο πρέπει και εμείς οι 38χρονες να εκπροσωπηθούμε σε αυτό το σόου. Γιατί γελάς δε καταλαβαίνω; Και εγώ 38 είμαι. Ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί τις καριέρες μας, και πρέπει όλες οι 38χρονες να εκπροσωπούμαστε σε αυτά τα παιχνίδια. Απλώς εκείνη είναι πιο ξανθιά, πιο αδύνατη, πιο γυμνασμένη και βεβαίως πιο καλή τραγουδίστρια από εμένα που δε πατάω νότα» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Αυτά είναι τα αποκλειστικά πλάνα από το δεύτερο επεισόδιο που έπαιξαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Στην πρεμιέρα του Καλύτερα δεν γίνεται με την Ναταλία Γερμανού είδαμε αποκλειστικά πλάνα από το δεύτερο επεισόδιο του The Bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

Πανικός θα γίνει και στο δεύτερο επεισόδιο του «The Bachelor» για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, με το σόου του Alpha να μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, στην προσπάθεια των κοριτσιών να κερδίσουν τον γοητευτικό άνδρα.

Το νέο επεισόδιο προορίζεται για την Πέμπτη (17/9) και σε αυτό αναμένεται να δούμε νέες ανατροπές, όπως έγινε με τη διαδικασία αποχώρησης στην πρεμιέρα, ενώ θα δούμε τον Βασιλάκο ακόμη και να... επισκέπτεται στο δωμάτιο τα κορίτσια. Ωστόσο, οι πρώτοι τσακωμοί έκανα την εμφάνιση τους!

Οι βόλτες, επίσης, θα βρεθούν στην ημερήσια διάταξη, με το «The Bachelor» να μας μυεί στην καθημερινότητα, που θα ζουν στην πορεία ο υποψήφιος γαμπρός και οι γυναίκες... της ζωής του, με το κανάλι να μας παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.