Χάρης Βαρθακόυρης: "Ήταν μια επεισοδιακή εβδομάδα..." - Οι δηλώσεις για το Big Brother και την Αντελίνα

Η εκπομπή με την Αντελίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Βαρθακόυρης:

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε μετά το τέλος του χθεσινού live του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα ήθελε η εβδομάδα που πέρασε να φύγει και να μην ξανάρθει ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τι ήταν αυτό για το οποίο τον είχε προειδοποιήσει από την αρχή η παραγωγή του ριάλιτι.

«Όταν κάναμε το ραντεβού με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Big Brother με ρώτησαν αν έχω γερό στομάχι, πριν ακόμα με προτείνουν για το ριάλιτι. Όπως μου είπαν είτε είσαι ο χειρότερος παρουσιαστής του κόσμου είτε ο καλύτερος θα δεχτείς επίθεση». Δες εδώ τα συγκινητικά λόγια την Αντελίνας στον Χάρη.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε ακόμα και για τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη για την οποία αποκάλυψε ότι είναι το γούρι του και τη θέλει σε κάθε live του..

Παράλληλα παραδέχτηκε πως αν και τους προηγούμενους μήνες είχε δεύτερες σκέψεις για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μια εκπομπή με τη σύζυγό του, πλέον είναι κάτι που θα έκανε με χαρά.

Big Brother: Αδιανόητο! Η Αντελίνα... μούτζωνε τον Χάρη Βαρθακούρη πίσω από τις κάμερες

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό live του Big Brother, με την Αντελίνα να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και να... μουτζώνε τον Χάρη Βαρθακούρη.

Αφορμή στάθηκε ο Νίκος Ζέκος είναι ένας 26χρονος κτηνοτρόφος, πατέρας 2 παιδιών, με καταγωγή από το χωριό Ίσωμα του Κιλκίς που μπήκε μέσα στο σπίτι.

Ο παίκτης πρόσφατα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του και ο παρουσιαστής του αφιέρωσε το τραγούδι «Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι...» το οποίο και τραγούδησε.

Όταν σταμάτησε ωστόσο ο Χάρης είπε με χιούμορ: «Θα τα πούμε σε λίγο γιατί η γυναίκα μου με μουντζώνει από απέναντι. Αγάπη μου το ξέρεις ότι δεν το εννοούσα».