Όλοι κοίταζαν την Κάτια Ζυγούλη στη συναυλία του Σάκη Ρουβά

Έλαμπε με το μπλε της φόρεμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλοι κοίταζαν την Κάτια Ζυγούλη στη συναυλία του Σάκη Ρουβά

Χθες βράδυ έλαβε χώρα στο Ηρώδειο η συναυλία του Σάκη Ρουβά και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο τραγουδιστή στο πλευρό της Sonia ωστόσο η αλήθεια είναι πως όλοι κοιτούσαν την Κάτια Ζυγούλη η οποία έλαμπε ολόκληρη!

Το μοντέλο δε θα μπορούσε να μη βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου σε ένα τόσο σημαντικό όσο αυτό. Έβαλε λοιπόν το πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα απλό σατέν φόρεμά της και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Με τα μαλλιά της πιασμένα, ίσια σανδάλια και ένα αέρινο φόρεμα, η Κάτια Ζυγούλη έγινε το κέντρο του ενδιαφέροντος στη συναυλία που διοργανώθηκε στο Ηρώδειο, ενώ λίγο πιο δίπλα από το μοντέλο βρισκόταν και ο Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς έκανε όλο το κοινό να «λυγίσει» όταν πλησίασε την σύζυγό του στις κερκίδες και της προσέφερε ένα μπουκέτο λουλούδια.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς
Κάτια Ζυγούλη Ηρώδειο

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Κάτια Ζυγούλη έγινε θέμα στο GNTM καθώς εμφανίστηκε μία παίκτρια που της έμοιαζε πάρα πολύ. Δείτε τη εδώ.

Χαρές στην οικογένεια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Χαρές έχει στην οικογένεια της η Κάτια Ζυγούλη, με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά να είναι το στήριγμα της. Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή με μια ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή που παρουσιάζει το μοντέλο «Ιστορίες μόδας» έρχεται το Σάββατο με καινούριο επεισόδιο.

Για αυτό έχουν χαρές Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς

Αιώνες τώρα, η ελληνική κληρονομιά εμπνέει Έλληνες και διεθνείς δημιουργούς.

Στην Ελλάδα, μια νέα γενιά δημιουργών μεταφράζει σήμερα αυτήν την παράδοση με τους πλέον σύγχρονους τρόπους. Αυτούς τους τρόπους ανακαλύπτει και εξετάζει η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη»΄.

Η Δήμητρα Κολοτούρα, συνιδρύτρια ελληνικού brand, εμπνέεται από την ελληνικότητα χρησιμοποιώντας στοιχεία της παράδοσης που παράγονται σε συνεργασία με τεχνίτες και εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα.

Η Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, τέως διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, περιγράφει πώς η ελληνική παράδοση παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός, συνδέει την κληρονομιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και εξηγεί γιατί η εκπαίδευση πρέπει να παίξει ρόλο-κλειδί.

Κάτια Ζυγούλη Ιστορίες μόδας

Η Μαριέττα Καρπαθίου, σχεδιάστρια, μιλάει για τη δημιουργία σύγχρονων ελληνικών σχεδίων πάνω σε υφάσματα που παράγονται από μηχανικούς αργαλειούς με ελληνικές πατέντες.

Η Μαρία-Όλγα Βλάχου, αποκαλύπτει πώς απομονώνει σύμβολα και μοτίβα της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, δίνοντάς τους νέα πνοή μέσα από μια «χειροποίητη» ψηφιακή επεξεργασία.

Η Πολίνα Σαπουνά-Έλλις, αρχαιολόγος και σχεδιάστρια κοσμημάτων, εξηγεί γιατί η επαγγελματική της πορεία είναι απόλυτα συνυφασμένη με τη δουλειά της ως δημιουργού κοσμημάτων, μέσα από στοιχεία λιτότητας, δωρικότητας και διαχρονικότητας. Δείτε ωστόσο πως πάει σε νούμερα τηλεθέασης.