Αποκάλυψε τα ευχάριστα ο Χρήστος Μάστορας με ένα βίντεο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψε τα ευχάριστα ο Χρήστος Μάστορας με ένα βίντεο

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό των Μελισσών στο Instagram ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς του φίλους μερικά πολύ ευχάριστα νέα. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την είδηση που ήθελαν να ακούσουν όλοι!

Ο γνωστός τραγουδιστής και το συγκρότημά του έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό και έτσι πολύ εύκολα τα κομμάτια τους γίνονται μεγάλες επιτυχίες.

Η συναυλία που είχαν προγραμματίσει εδώ και καιρό στην Τεχνόπολη, βγήκε sold out, γεγονός που δυσαρέστησε πολλούς από τους θαυμαστές του συγκροτήματος. Σήμερα ωστόσο οι τρεις τους ήρθαν να δώσουν τη λύση!

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που αποκάλυψε ο Χρήστος Μάστορας

«Τα εισιτήρια δυστυχώς για τη συναυλία μας στην Τεχνόπολη εξαντλήθηκαν! Sold out! Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε τη συναυλία μας διαδικτυακά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο», ανακοίνωσε ο τραγουδιστής στο βίντεο.

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Χρήστο Μάστορα και τη Χριστίνα Παπαδέλη

Μόλις πριν από μερικές μέρες, ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα, τα οποία αφορούν τόσο το Χρήστο Μάστορα όσο και την αγαπημένη του σύντροφο, Χριστίνα Παπαδέλη. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν μαζί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Victoria» και έχουν πιάσει κορυφή!

Μπορεί φέτος τόσο οι ίδιοι, όσο και όλοι οι τραγουδιστές να διανύουν μια δύσκολη περίοδο, λόγω του ότι οι περισσότερες συναυλίες ακυρώνονται από την ραγδαία εξάπλωση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, οι επιτυχία τους δεν έχει τέλος.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για τον Χρήστο Μάστορα και τη Χριστίνα Παπαδέλη

Το τραγούδι «Victoria», κατάφερε να φτάσει τα 5.000.000 views στο Youtube και ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να μοιραστεί αυτό το πολύ ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Χρήστος Μάστορας τραγούδι

Όσο για τη σύντροφό του, Χριστίνα Παπαδέλη, οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους πριν από λίγο καιρό - Δείτε εδώ το βίντεο με το "καυτό" φιλί.