Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Εξομολόγηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου - "Θα ήθελα ένα παιδάκι μαζί του!"

Δεν έκρυψε την επιθυμία της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Εξομολόγηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου -

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστήδου στο Έλα Χαμογέλα βρέθηκε η Δήμητρα Λάνη Παπανδρέου η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όσο την αγάπησε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα την αγαπήσει άλλος και πως θα ήθελε πολύ να έχει ένα παιδί μαζί του!

Στην αρχή την συνέντευξής της μίλησε για την απόφαση της μέσα στη καραντίνα να κοινωνήσει!

«Κοινώνησα γιατί δεν πιστεύω πως από το νερό και το κρασί μπορεί να κολλήσει ο ιός» σημείωσε η ίδια και συνέχισε: «Είμαι σε δύσκολη φάση, όπως όλος ο Ελληνικός λαός. Δυστυχώς, υπέστη μεγάλο κυνηγητό από την οικογένεια Παπανδρέου. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. Μου έχουν δημιουργήσει νομικά και οικονομικά θέματα. Επομένως, όλα αυτά αποτελούν μία δύσκολη ζωή».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε φυσικά και στον Ανδρέα Παπανδρέου. Δείτε την εδώ μαυροφορεμένη στον τάφο του.

«Τον ρώτησα κάποια στιγμή, πώς θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Μου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να με δεχτεί. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τα κάνω. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου. Φανταστείτε πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου και είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποφύγω. Δεν πιστεύω πως θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος, όπως με αγάπησε εκείνος. Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι τότε μαζί του».

Ολόκληρη την συνέντευξη της μπορείτε να την δείτε εδώ

Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Το τάμα που έκανε για το παιδί

Ένα τάμα της εκπλήρωσε πρόσφατα στον Πανορμίτη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για ένα παιδί! Μάλιστα το τάμα της βγήκε και η ίδια επέστρεψε για ένα μεγάλο ευχαριστώ

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, πριν από λίγο καιρό, μαζί με τον επιστήθιο φίλο της και γνωστό σεφ Θοδωρή Αγγελασόπουλο, επισκέφτηκε την Ιερά Μονή του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Πανορμίτη στη Σύμη προκειμένου να εκπληρώσει το τάμα της αυτό.

Πέρυσι είχε ξαναεπισκεφτεί, σύμφωνα με το OnTime, το μοναστήρι καθώς ήθελε να προσευχηθεί για ένα δικό της πρόσωπο. Ο Αρχάγγελος εισάκουσε τις προσευχές της και μια γυναίκα που ήθελε πολύ να κάνει παιδί και προσπαθούσε δύο χρόνια, έγινε τελικά μανούλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ζητήσει από τον Πανορμίτη να βοηθήσει αυτή τη γυναίκα να αποκτήσει παιδιά κι έτσι έγινε. Οι προσπάθειες αυτού του αγαπημένου της προσώπου πέτυχαν κι έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια.

Η Δήμητρα Παπανδρέου θέλοντας να ευχαριστήσει τον Αρχάγγελο επισκέφτηκε φέτος το καλοκαίρι το μοναστήρι για να εκπληρώσει το τάμα της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει και νονά, αφού θα βαφτίσει το ένα από τα αγοράκια που θα πάρει το όνομα Μιχαήλ ενώ το άλλο θα πάρει το όνομα Άγγελος.

Η Δήμητρα Παπανδρέου είναι μια γυναίκα που πιστεύει στον Θεό και το φετινό καλοκαίρι επισκέφτηκε και το Μοναστήρι του Ταξιάρχη στον Μανταμάδο στη Λέσβο.

Και όπως η ίδια είπε: "Η σκέψη μου, η ψυχή μου και το μυαλό μου βρίσκεται στη Λέσβο, με όλα αυτά που συμβαίνουν, διότι είναι το νησί που αγαπάω και είμαι συναισθηματικά δεμένη. Φέτος μάλιστα ανακάλυψα και τη Μονή Λειμώνος στη Λέσβο που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί".