Νατάσα Θεοδωρίδου: Έκανε την αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης

Τι έχει σκοπό να κάνει η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: Έκανε την αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της στο Κατράκειο θέατρο, το βράδυ της Παρασκευής, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τηλεοπτικό μέλλον της αγαπημένης της κουμπάρας Ελένης Μενεγάκη.

Στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα λοιπόν έδωσε τις απαντήσεις την η γνωστή τραγουδίστρια και πολύ αγαπημένη φίλη και κουμπάρα της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ την τραγουδίστρια να συγκινεί!

«Η Ελένη είναι μια επιτυχία από μόνη της. Είναι ένα ευφυές πλάσμα» είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου ενώ όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάτι για την τηλεοπτική της επιστροφή απάντησε, «Και εγώ τι είμαι καναλάρχης; Που να ξέρω; Εγώ ένα μικρό καναλάκι έχω εκεί στο Instagram αν θέλετε ελάτε να κάνουμε μια εκπομπή».

Νατασα και Ελενη Μενεγακη

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το σχόλιο στην φίλη της Ελένη όσο βρισκόταν στην αγκαλιά του Ματέο

H Νατάσα Θεοδωρίδου κουμπάρα και πολύ φίλη της Ελένης Μενεγάκη, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει μια δημοσίευση της Ελένης στην οποία έχει ποστάρει δυο φωτογραφίες της με τον Ματέο Πατζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της τον Ιούλιο και μετά την απόφασή της να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της, έχει γίνει αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και κυρίως φωτογραφίες των παιδιών της κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει.

Η λαμπερή παρουσιάστρια το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της το πέρασε στο αγαπημένο της νησί την Άνδρο και έζησε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Το βράδυ της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, οι δυο τους κάθονται δίπλα στη φωτιά αγκαλιασμένοι και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ελένη Ματέο αγκαλιά
Σχόλιο Νατάσας στην Ελένη

Σε αυτές τις φωτογραφίες η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε "μωρά μου.." και συμπλήρωσε πολλές καρδούλες!