My Style Rocks: Η Έρη Λώλη βγήκε στη σκηνή με τον πρώην της και πλάνταξε στο κλάμα

Άκρως συγκινητικές δηλώσεις στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η Έρη Λώλη βγήκε στη σκηνή με τον πρώην της και πλάνταξε στο κλάμα

Θέμα του αποψινού γκαλά στο My Style Rocks ήταν ο γάμος και οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους να παρουσιάσουν εμπνευσμένες εμφανίσεις! Η Έρη Λώλη ήταν μια από τις παίκτριες που συγκλόνισε καθώς βγήκε στην σκηνή με τον πρώην άντρα της!

Ναι, καλά ακούσατε βγήκε ντυμένη νύφη και την συνόδευσε ο πρώην άντρας της με τον οποίο έχουν μαζί και ένα παιδί! Οι δυο τους χόρεψαν ένα βαλς και η συγκίνηση της Έρης δεν κρύφτηκε! Η παίκτρια ήταν τόσο πολύ φορτισμένη με αυτό που ζούσε που ξέσπασε σε κλάματα και με την σειρά τους συγκινήθηκαν και οι υπόλοιπες παίκτριες στο πλατό! Δείτε εδώ την νικήτρια της Παρασκευής!

Οι δυο τους πέρασαν ένα πολύ δυνατό μήνυμα καθώς παραμένουν αγαπημένοι για το παιδί που έχουν παρόλο που είναι χωρισμένοι!

Η Ευριδίκη πήρε το λόγο και συγκινημένη δήλωσε πως είναι και η ίδια παιδί χωρισμένων γονιών και έζησε πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία καθώς οι γονείς της ήταν επίσης αγαπημένοι!

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα με την Έρη και τον πρώην άντρα της!

My Style Rocks: Ένταση με την Αρετή Λις και την Έρη Λώλη

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο My Style Rocks, δημιουργήθηκε αρκετά μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Αρετή Λις και την Έρη Λώλη, λόγω του hair look που είχε επιλέξει να κάνει για τη σημερινή της εμφάνιση η πρώτη.

Η Αρετή αποφάσισε να αποδεχθεί ένα challenge που της είχε θέσει η Έλενα Χριστοπούλου τις προηγούμενες μέρες και έτσι άλλαξε τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα πιο 50's - 60's look, το οποίο δεν άρεσε τόσο σε μία από τις συμπαίκτριές της.

Συγκεκριμένα, η Έρη Λώλη ξεκαθάρισε πως της άρεσαν τα όσα φόραγε ωστόσο βρήκε το μακιγιάζ και το μαλλί, λίγο υπερβολικό, ενώ θεώρησε πως την μεγάλωναν.

Η Αρετή Λις εκνευρίστηκε κάπως με το σχόλιο της συμπαίκτριάς της και ξεκαθάρισε πως θέλησε να τολμήσει και πως μάλλον η Έρη Λώλη δεν γνωρίζει την τάση. «Την γνωρίζω την τάση» της απάντησε εκείνη και τότε η Αρετή Λις έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας «Αν την ήξερες την τάση δε θα την σχολίαζες έτσι».