Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη στον αέρα του Open - «Μου είναι παντελώς αδιάφορο...»

Άδειασε το The Bachelor

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη στον αέρα του Open - «Μου είναι παντελώς αδιάφορο...»

Στη σημερινή εκπομπή του Έλα Χαμογέλα βγήκε εκτός εαυτού η Σίσσυ Χρηστίδου με μια συζήτηση γύρω απο το καινούριο ριάλιτι του Alpha, The Bachelor!

Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκε μια συζήτηση στον αέρα της εκπομπής για το αν τελικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος πληροί τα στάνταρ του Βachelor. Δείτε εδώ ποιος είναι ο περιζήτητος Bachelor

«Παιδιά συγγνώμη, θα με τρελάνετε; Αυτό είναι τώρα το θέμα; Μας νοιάζει αν είναι περιζήτητος αρχικά; Έλα Χριστέ μου.. Παιδιά αυτό είναι το θέμα; Άντε και ήταν ο περιζήτητος που λέγαμε, αυτό είναι το θέμα; Η σ3ξιστική διάσταση είναι το θέμα μας για μένα. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι αρκετά Bachelor o Bachelor, μου είναι παντελώς αδιάφορο» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου - "Μου θυμίζει..."

Πρεμιέρα έκανε σήμερα στο Open η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου Έλα Χαμογέλα και η παρουσιάστρια μέταξύ άλλων θεμάτων σχολίασε και την παρουσίαση της Ιωάννας Μαλέσκου!

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη νέα της αρχή στον ΣΚΑΪ.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η Σίσσυ Χρηστίδου, πήρε τον λόγο και σχολίασε την παρουσιάστρια παρομοιάζοντάς τη με απουσιολόγο.

«Εγώ τη θαυμάζω την Ιωάννα. Νιώθω τον ίδιο θαυμασμό που ένιωθα για την απουσιολόγο στην τάξη μου. Ήταν στην πρεμιέρα αγχωμένη πολύ, ήταν όμως τόσο στο κέντρο της, τόσο στοιχισμένη, τόσο σωστή, τόσο απουσιολόγος… Πάρα πολύ το ζηλεύω αυτό. Εγώ νομίζω ότι είναι καλή μαθήτρια… Είναι από αυτές τις γυναίκες που τα κάνουν όλα καλά».