Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί!

Η ψήφος των κριτών

My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί!
News 13.09.2020 18:50
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ακόμα μια εβδομάδα τελείωσε στο My Style Rocks και δυο παίκτριες ήρθαν στην δυσάρεστη θέση να βρεθούν μπροστά από τους κριτές!

Οι τρεις παίκτριες με την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Μαρία, η Βίκυ και η Γεωργία με τις παίκτριες να ψηφίζουν θετικά ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι η Γεωργία!

Στην συνέχεια οι κριτές πήραν τον λόγο και αποφάσισαν πως η παίκτρια που πρέπει να αποχωρήσει καθώς δεν είχε την επιθυμητή πορεία στο παιχνίδι ήταν η Βίκυ! Δείτε ποια ήταν η νικήτρια της εβδομάδας!

My Style Rocks: Η Έρη Λώλη βγήκε στη σκηνή με τον πρώην της και πλάνταξε στο κλάμα

Θέμα του αποψινού γκαλά στο My Style Rocks ήταν ο γάμος και οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους να παρουσιάσουν εμπνευσμένες εμφανίσεις! Η Έρη Λώλη ήταν μια από τις παίκτριες που συγκλόνισε καθώς βγήκε στην σκηνή με τον πρώην άντρα της!

Ναι, καλά ακούσατε βγήκε ντυμένη νύφη και την συνόδευσε ο πρώην άντρας της με τον οποίο έχουν μαζί και ένα παιδί! Οι δυο τους χόρεψαν ένα βαλς και η συγκίνηση της Έρης δεν κρύφτηκε! Η παίκτρια ήταν τόσο πολύ φορτισμένη με αυτό που ζούσε που ξέσπασε σε κλάματα και με την σειρά τους συγκινήθηκαν και οι υπόλοιπες παίκτριες στο πλατό!

Οι δυο τους πέρασαν ένα πολύ δυνατό μήνυμα καθώς παραμένουν αγαπημένοι για το παιδί που έχουν παρόλο που είναι χωρισμένοι!

Η Ευριδίκη πήρε το λόγο και συγκινημένη δήλωσε πως είναι και η ίδια παιδί χωρισμένων γονιών και έζησε πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία καθώς οι γονείς της ήταν επίσης αγαπημένοι!

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα με την Έρη και τον πρώην άντρα της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Σχεδόν γυμνή και χορεύοντας κρητικά εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Παγανή

My Style Rocks: Νέος καυγάς μεταξύ Ευρυδίκης και Τζένης - "Έχεις κάτι μαζί μου;"

Share