My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας!

Ποια είναι αυτη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας!

Μια ακόμη εβδομάδα στο My Style Rocks έφτασε στο τέλος της και μια είναι η κοπέλα που ξεχώρισε και βγήκε νικήτρια!

Στο σημερινό γκαλά οι παίκτριες είχαν σαν θέμα τον γάμο και έκανες πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις όμως μια έκανε καλές εμφανίσεις όλη την εβδομάδα. Δείτε εδώ την παίκτρια που εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή!

Αυτή η παίκτρια δεν είναι άλλη από την Κορίνα Αδραμιτίδου!

My Style Rocks: Η Έρη Λώλη βγήκε στη σκηνή με τον πρώην της και πλάνταξε στο κλάμα

Θέμα του αποψινού γκαλά στο My Style Rocks ήταν ο γάμος και οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους να παρουσιάσουν εμπνευσμένες εμφανίσεις! Η Έρη Λώλη ήταν μια από τις παίκτριες που συγκλόνισε καθώς βγήκε στην σκηνή με τον πρώην άντρα της!

Ναι, καλά ακούσατε βγήκε ντυμένη νύφη και την συνόδευσε ο πρώην άντρας της με τον οποίο έχουν μαζί και ένα παιδί! Οι δυο τους χόρεψαν ένα βαλς και η συγκίνηση της Έρης δεν κρύφτηκε! Η παίκτρια ήταν τόσο πολύ φορτισμένη με αυτό που ζούσε που ξέσπασε σε κλάματα και με την σειρά τους συγκινήθηκαν και οι υπόλοιπες παίκτριες στο πλατό!

Οι δυο τους πέρασαν ένα πολύ δυνατό μήνυμα καθώς παραμένουν αγαπημένοι για το παιδί που έχουν παρόλο που είναι χωρισμένοι!

Η Ευριδίκη πήρε το λόγο και συγκινημένη δήλωσε πως είναι και η ίδια παιδί χωρισμένων γονιών και έζησε πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία καθώς οι γονείς της ήταν επίσης αγαπημένοι!

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα με την Έρη και τον πρώην άντρα της!