Ναταλία Γερμανού: "Την πρώτη τηλεοπτική χυλόπιτα την έφαγα από τον..."

Το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού:

Ο καλεσμένος την Ναταλίας Γερμανού στην σημερινή της εκπομπή ήταν ο άνθρωπος που την απέρριψε πρώτη φορά στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια του Καλύτερα δεν γίνεται θυμήθηκε το γεγονός και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής!

Καλεσμένος λοιπόν σήμερα ήταν ο Τζώνη Καλημέρης! Δείτε εδώ την εντυπωσιακή πρεμιέρα της εκπομπής!

«Ο Τζώνη ήταν ο άνθρωπος που με απέρριψε με το που ξεκίνησα την τηλεοπτική μου καριέρα, την πρώτη μου χυλόπιτα τηλεοπτική την έφαγα από τον Τζώνη Καλημέρη. Ήταν χίλια εννιακόσια ενενήντα κάτι, ο Μίλτος Μακρίδης είχε μόλις ολοκληρώσει την παρουσίαση του “Ο καλύτερος κερδίζει” και το Mega έψαχνε τη διάδοχη κατάσταση. Έκαναν δοκιμαστικά, έκανα κι εγώ, ήμουν άθλια, εγώ θεωρούσα ότι ήμουν πάρα πολύ καλή. Με ρωτούσαν και έλεγα ότι ήμουν φανταστική. Δεν με έπαιρναν από το κανάλι. Πετυχαίνω τον Τζώνη και δεν μου απαντούσε. “Δεν ήσουν καλή Ναταλία, δεν θα το κάνεις εσύ”» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού..

Ναταλία χυλόπιτα απο καλημέρη

Ο Τζώνη Καλημέρης συμπλήρωσε μάλιστα ότι της είχε πει πως το φόρτε της ήταν οι one-to-one συνεντεύξεις όπως ο πατέρας της.

Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη ατάκα για την ηλικία της! - "Γιατί γελάς;"

Αποκλειστικά πλάνα από το νέο επεισόδιο του “The Bachelor”, το οποίο θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη, προβλήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού με αφορμή την 38χρονη Έλενα Μπάση έκανε ένα σχόλιο για την ηλικία της!

Μετά την προβολή του βίντεο η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο που στόχο είχε μια από τις διαγωνιζόμενες και συγκεκριμένα την Έλενα Μπάση για την ηλικία της οποίας πολλά έχουν ακουστεί. Δείτε εδώ την λαμπέρη πρεμιέρα του Καλύτερα δεν γίνεται

«Δε ξέρω τι θα κάνεις Παναγιώτη, θέλω την τραγουδίστρια Έλενα Μπάση για πάντα μέσα. Θα της δίνεις για πάντα τριαντάφυλλο γιατί με κάποιο τρόπο πρέπει και εμείς οι 38χρονες να εκπροσωπηθούμε σε αυτό το σόου. Γιατί γελάς δε καταλαβαίνω; Και εγώ 38 είμαι. Ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί τις καριέρες μας, και πρέπει όλες οι 38χρονες να εκπροσωπούμαστε σε αυτά τα παιχνίδια. Απλώς εκείνη είναι πιο ξανθιά, πιο αδύνατη, πιο γυμνασμένη και βεβαίως πιο καλή τραγουδίστρια από εμένα που δε πατάω νότα» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.