Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το μήνυμα που έστειλε σε όλους λίγο πριν την έναρξη του The Voice

Τι θέλησε να πει;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το μήνυμα που έστειλε σε όλους λίγο πριν την έναρξη του The Voice

Το απόλυτο μουσικό talent show, Τhe Voice of Greece, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00, με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions. Με αφορμή την έναρξη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα!

Η αγαπημένη παρέα των τεσσάρων coaches έχει πάρει θέση στις καρέκλες και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα ανταλλάξουν σχόλια, πειράγματα και απολαυστικές ατάκες σε μία προσπάθεια διεκδίκησης του διαγωνιζόμενου που θα τους κλέψει την καρδιά με τη φωνή του.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, λοιπόν, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη -η οποία σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της- έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας το δικό της μήνυμα. Δείτε εδώ την ημερομηνία του γάμου της!

«Φέτος η παρουσία σας στους τηλεοπτικούς δεκτές είναι πολύ σημαντική αφού δεν θα μπορούμε να σας έχουμε δίπλα μας να μας δίνετε τον παλμό σας στο studio. Σας περιμένω, αυτή την Κυριακή 13/9 στις 21:00 στον ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του “The Voice”», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ελεωνόρα Ζουγανέλι μήνυμα voice

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Παντρεύεται το σύντροφο της και αυτή θα είναι η κουμπάρα στο γάμο τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, αφού όπως έγινε γνωστό παντρεύεται σε λίγο τον σύντροφό της. Στην εκπομπή των Κου Κου μάλιστα, αποκαλύφθηκε ποια θα είναι η κουμπάρα της.

Όπως λοιπόν έκανε γνωστό ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, το ζευγάρι θα παντρευτεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και κουμπάρα στο γάμο του θα είναι η Σάννυ Μπαλτζή.

Όπως συνέχισε το ρεπορτάζ του, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη γνωρίστηκε με τον καλό της στο εστιατόριο που διατηρεί η γνωστή στιχουργός και καλή της φίλης.