Big Brother: O Ζακ Ιωαννίδης κάνει πανικό με το σώμα του!

Είναι personal trainer!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: O Ζακ Ιωαννίδης κάνει πανικό με το σώμα του!

O Ζακ Ιωαννίδης πριν μπει στο παιχνίδι σε φωτογραφικά στιγμιότυπα που θα λατρέψετε! Ο νέος παίκτης του Big Brother υπόσχεται πολλά και το καταλάβαμε απο την πρώτη κι όλας επαφή!

Ο περιπετειώδης Ζακ είναι 30 ετών, μένει στην Αθήνα και εργάζεται ως personal trainer.

Μεγάλο… πειραχτήρι, μπήκε στο Big Brother με σκοπό να μας ψυχαγωγήσει με την τρέλα του!

Έτσι συστήθηκε. Γιατί σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον εγκλεισμό του στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ο Ζακ είναι κουρασμένος και... διψά για ύπνο.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι ροχαλίζουν οι περισσότεροι από τους συγκατοίκους του στο σπίτι με ελάχιστες εξαιρέσεις ανάμεσά του όπως είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς ο οποίος μάλιστα κέρδισε από τους συμπαίκτες του την ασυλία προκειμένου να απομονωθεί στο δωμάτιό του και να κοιμηθεί. Δείτε τα τρυφερά τετ-α-τετ στο παιχνίδι!

Λίγη σημασία έχουν όμως όλα αυτά μπροστά στον... πρότερο βίο του Ζακ. Ο 30χρονος γυμναστής είναι λάτρης του fitness και περνάει πολύ χρόνο στα γυμναστήρια για να έχει τους κοιλιακούς που όπως θα δείτε παρακάτω είναι πολύ γυμνασμένοι!

ζακ νεος παικτης big brother
Ζακ big brother
ζακ ιωαννίδης
ζακ νεος παίκτης big borther σκαι

Ο Ζακ, παρά το γεγονός ότι στην αρχή φαινόταν πως θα μπει μέσα στο παιχνίδι και θα... τα σαρώσει όλα, διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ μέσα στο σπίτι και είναι πολύ αγαπητός ανάμεσα στους συμπαίκτες του.

Big Brother: Η αποκάλυψη του Ζακ για την προσωπική του ζωή και η παρεξήγηση με την Χριστίνα

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ξεκίνησαν και τα απρόοπτα καθώς ο Ζακ παρεξηγήθηκε με μία κίνηση που έκανε η Χριστίνα και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Στην έναρξη του επεισοδίου, είδαμε τους παίκτες να κάνουν πάρτι στην πισίνα με μερικούς μάλιστα να μη διστάζουν να βουτήξουν και μέσα.

Λίγο αργότερα λοιπόν, ο Ζακ ζήτησε στη Χριστίνα να τα πούνε λίγο και της εξήγησε πως έξω έχει μία κοπέλα και έτσι δεν του άρεσε όταν τον πλησίασε στην πισίνα και τον αγκάλιασε.

Η Χριστίνα παρεξηγήθηκε με τον τρόπο του και του εξήγησε πως δεν τον πλησίασε γι αυτό το λόγο ωστόσο ο Ζακ ήθελε να είναι ξεκάθαρος απέναντί της.