The Voice: Η αναφορά του Πάνου Μουζουράκη στην Μαρία Σολωμού!

Τι είπε για την πρώην σύντροφό του;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Voice: Η αναφορά του Πάνου Μουζουράκη στην Μαρία Σολωμού!

Πρεμιέρα είχε εχθές το The Voice of Greece και οι κριτές γύρισαν δυναμικά πίσω στις θέσεις τους! Η λαμπερή πρεμιέρα έγινε χωρίς κοινό αλλά το κέφι ήταν φυσικά ανεβασμένο! Εντύπωση μας έκανε το σχόλιο του Πάνου Μουζουράκη για την Μαρία Σολωμού!

Ο Σάκης Ρουβάς παρατήρησε πως η πρώτη διαγωνιζόμενη είχε ένα τατουάζ στο χέρι της που έγραφε «Μαρία» και θέλησε να μάθει τι συμβολίζει.

Εκείνη εξήγησε πως είναι το όνομα της μητέρας της αποκαλύπτοντας ωστόσο πως αρχικά είχε ετοιμάσει να πει για πλάκα πως πρόκειται για κάποια πρώην της. Δείτε εδώ το μήνυμα που έστειλε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πριν την έναρξη του show

Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πάνο Μουζουράκη ο οποίος σχολίασε

«Δεν πειράζει είναι η δική μου πρώην» αναφερόμενος στη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

The Voice: Η λαμπερή πρεμιέρα, η παρουσίαση των κριτών και η απουσία του κοινού!

Πρεμιέρα έκανε απόψε το The Voice of Greece στον Σκαι! Στο τιμόνι της εκπομπής φυσικά και ήταν για μια ακόμα φορά ο μοναδικός Γιώργος Λιανός!

Η παρουσίαση των κριτών έγινε με την μουσική υπόκρουση των τραγουδιών τους! Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς παρουσιάστηκαν κρατώντας τις αποστάσεις τους και ετοιμάστηκαν να διεκδικήσουν τους παίκτες!

Φυσικά και στο πλατό δεν υπήρχε η παρουσία του κοινού ωστόσο ο πολυμήχανος Πάνος Μουζουράκης φρόντισε για αυτό! Είχε στο κινητό του τον ήχο χειροκροτήματος και φυσικά τον έβαλε να παίζει για να δημιουργήσει ένα πιο θερμό κλίμα! Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού