Η Σοφία Μουτίδου αδειάζει δημόσια τον Χάρη Ρώμα : "Δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς γιατί.."

Tα λέει όλα στο βίντεο της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σοφία Μουτίδου αδειάζει δημόσια τον Χάρη Ρώμα :

Τις τελευταίες μέρες σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Χάρης Ρώμα και της Σοφίας Μουτίδου σχετικά με την παρουσία της στο Καφέ της Χαράς! Είναι πλέον γεγονός πως δεν θα βλέπουμε την αγαπημένη ηθοποιό στην σειρά του Ant1, μόνο που διαφορετικούς λόγους παρουσιάζει ο Χάρης Ρώμας και η Σοφία Μουτίδου

Πρίν λίγες μέρες ο Χάρης Ρώμας είχε ανακοινώσει πως οι λόγοι που η Σοφία Μουτίδου δεν θα βρίσκεται στην σειρά είναι το διαφορετικό πρόγραμμα του καθενός, μάλιστα είχαν και μια σχετική συνομιλία! Δείτε εδώ περισσότερα!

Στο σημερινό βίντεο στο προσωπικό της κανάλι η ηθοποιός αναφέρει πως ουδέποτε υπήρξε συνομιλία μεταξύ τους και οι λόγοι που δεν θα βρίσκεται στην σειρά είναι οικονομικοί!

Δείτε το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου

"Δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς" - Αποχώρησε από την σειρά γιατί δεν την πήρε τηλέφωνο ο Χάρης Ρώμας

Καλεσμένη στο “Καλοκαίρι not” ήταν σήμερα η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός αιφνιδίασε τους πάντες και ειδικά τους τηλεθεατές, με τη δήλωσή της για το “Καφέ της Χαράς”.

Όπως αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου, δεν έχει ακόμα καμία απάντηση για το αν θα μπει στο “Καφέ της Χαράς”, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «απ’ ότι βλέπω, δεν θα είμαι στη σειρά».

«Είναι πάρα πολύ μπλεγμένο το θέμα του Καφέ της Χαράς. Το τελικό που κατάλαβα εγώ, γιατί ουσιαστικά απάντηση δεν έχω πάρει, ξέρουν όλοι για μένα κι εγώ δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα σε φάση που μου έλεγε για το σενάριο ο άνθρωπος και μου έλεγε ότι “σε περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο”», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

«Μετά όμως υπήρξαν πάρα πολλά προβλήματα τεχνικά και απ’ ότι βλέπω εγώ δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Δεν έχω καμία απάντηση, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα είμαι γιατί δεν πήρε κανείς να μου πει τελική απάντηση», τόνισε η Σοφία Μουτίδου.