Ο Χάρης Ρώμας το αποκάλυψε: Εκτός του Καφέ της Χαράς αυτός ο ηθοποιός!

Οι τελευταίες εξελίξεις της σειράς!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ο Χάρης Ρώμας το αποκάλυψε: Εκτός του Καφέ της Χαράς αυτός ο ηθοποιός!

Σε δηλώσεις σχετικά με τους ηθοποιούς του Καφέ της Χαράς προχώρησε ο Χάρης Ρώμας και αποκάλυψε ποιος ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στην σειρά φέτος!

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες η δήλωση της Σοφίας Μουτίδου, που αποκάλυψε πως δε θα βρίσκεται στον νέο κύκλο επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς». Ο Αρτ και η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» συνάντησαν τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η «Δασκάλα» δε θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι.

The Booth: Συγκλόνισε με τη δήλωση της η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του Opentv

«Υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια άλλη εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα για το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δε μπορούμε να κάνουμε για έναν ηθοποιό ειδικό γύρισμα. Μου είναι πολύ αγαπητή και αξιόλογη συνάδελφος.

Στο σενάριο κάνουμε ό,τι θέλουμε. Και να υπάρχει, αν δε μπορέσει να ενταχθεί στα γυρίσματα θα κοπεί και θα προστεθεί μια άλλη ιστορία. Έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, τής είπα “δε χωράς”. Αυτό» εξήγησε ο Χάρης Ρώμας.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου

αλεσμένη στο “Καλοκαίρι not” ήταν σήμερα η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός αιφνιδίασε τους πάντες και ειδικά τους τηλεθεατές, με τη δήλωσή της για το “Καφέ της Χαράς”.

Όπως αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου, δεν έχει ακόμα καμία απάντηση για το αν θα μπει στο “Καφέ της Χαράς”, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «απ’ ότι βλέπω, δεν θα είμαι στη σειρά».

«Είναι πάρα πολύ μπλεγμένο το θέμα του Καφέ της Χαράς. Το τελικό που κατάλαβα εγώ, γιατί ουσιαστικά απάντηση δεν έχω πάρει, ξέρουν όλοι για μένα κι εγώ δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα σε φάση που μου έλεγε για το σενάριο ο άνθρωπος και μου έλεγε ότι “σε περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο”», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

«Μετά όμως υπήρξαν πάρα πολλά προβλήματα τεχνικά και απ’ ότι βλέπω εγώ δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Δεν έχω καμία απάντηση, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα είμαι γιατί δεν πήρε κανείς να μου πει τελική απάντηση», τόνισε η Σοφία Μουτίδου.