Ευτυχείτε: Πρεμιέρα στα.. λευκά για την Κατερίνα Καινούργιου - Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Οι νέοι συνεργάτες και το ανανεωμένο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Πρεμιέρα στα.. λευκά για την Κατερίνα Καινούργιου - Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί 14/9 η Κατερίνα Καινούργιου και ήταν ντυμένη στα λευκά. Φορούσε ένα εντυπωσιακό στενό μίντι φόρεμα το οποίο της πήγαινε τέλεια. Η παρουσιάστρια, είπε τα πρώτα της λόγια on air του Ευτυχείτε και καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Το πλατό της εκπομπής και φέτος είναι σε ροζ χρώμα, το αγαπημένο όπως φαίνεται της ίδια, ενώ δεν έχει πολλές ιδιαίτερες αλλαγές.

«Να ευχηθώ δύναμη και υπομονή με τις νέες συνθήκες και χαίρομαι πολύ που για ακόμη μία χρονιά θα σας καλημερίζω, μέσα από τη συχνότητα του OPEN με το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε στην έναρξη και στην συνέχεια καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Μαζί της φέτος θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Να σημειώσουμε πως για το φόρεμα της, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πριν λίγες ημέρες ένα απίστευτο σχόλιο.

Έκλεισε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Ευτυχείτε το πρόσωπο - «κλειδί» του Star

Μόλις σήμερα, μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έγινε γνωστό πως ένα πρόσωπο που αποτελούσε «κλειδί» για το Star, έδωσε και οριστικά τα χέρια με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η μεταγραφή που μόλις έκλεισε θα φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά.

Η νέα σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό και έτσι όλες οι εκπομπές ετοιμάζονται πυρετωδώς. Είναι αλήθεια πως φέτος πρόκειται να δούμε αρκετές μετακινήσεις μεταξύ των καναλιών και των εκπομπών.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δείξει πως δεν αστειεύεται καθόλου και έτσι, έχει φροντίσει να έχει στην εκπομπή της τα πιο δυνατά πρόσωπα!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην ομάδα του «Ευτυχείτε» προστίθενται ο Νίκος Γεωργιάδης - για το οποίο εμείς σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες - και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ συνεχίζει η Μάρα Μεϊμαρίδη και έρχεται ένας μάγειρας-έκπληξη.