Κάτια Ταραμπάνκο: Την «τσάκωσαν» στο δρόμο με το σύντροφό της - Οι πρώτες της δηλώσεις

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Την «τσάκωσαν» στο δρόμο με το σύντροφό της - Οι πρώτες της δηλώσεις

Τρελά ερωτευμένη είναι το τελευταίο διάστημα η Κάτια Ταραμπάνκο και η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» την "τσάκωσε" δρόμο με το σύντροφο της, κάνοντας τις πρώτες της δηλώσεις.

Το μοντέλο, έχει βρει ξανά τον έρωτα όπως φαίνεται της πάει πολύ..

«Ήρθαμε να δούμε ταινία με τον φίλο μου. Πάντα ευτυχισμένη. Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα, ξεκινάμε με την καινούργια σεζόν. Ήταν μια πολύ ωραία δουλειά, δυνατή εμπειρία και είχαμε μια άριστη συνεργασία. Έχω ρίξει μια ματιά στο GNTM. Είναι δυνατό πρόγραμμα. Να μοιραστούν τίτλο και χρήματα ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η Ζενεβιέβ είναι μια κατηγροία μόνη της», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Να σημειώσουμε πως η εύθραυστη ομορφιά της εντυπωσίασε από την αρχή, το αέρινο στυλ της αποθεώθηκε από τους κριτές του «GNTM» και ο δρόμος μέχρι την κατάκτηση της νίκης έμοιαζε ως φυσικό επακόλουθο, με την Άννα Μαρία Ηλιάδου να έχει ανοίξει πια τα φτερά της στον χώρο της μόδας , «άδειασε» την Κάτια Ταραμπάνκο.

Ξεχάστε την Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM - Έγινε άλλος άνθρωπος

Μπορεί να θυμάστε την Κάτια Ταραμπάνκο μελαχρινή, όπως τη γνωρίσαμε στο GNTM, ωστόσο η μεγάλη νικήτρια έχει αλλάξει εντελώς look, και στην τελευταία φωτογραφία της που είδαμε, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε μιας και έγινε άλλος άνθρωπος!

Λίγο πριν κάνει το νέο βήμα στην καριέρα της στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, η Κάτια Ταραμπάνκο αποφάσισε να αλλάξει εντελώς τα μαλλιά της και να πλασάρει ένα πιο μοντέρνο και πιο ανατρεπτικό look.

Έγινε λοιπόν, εντελώς ξανθιά! Εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, ωστόσο φαίνεται πως πήρε τη μεγάλη απόφαση και τα έκανε πλατίνα!

Και το νέο look βέβαια, δείχνει υπέροχο πάνω της, ενώ δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τον νέο της σύντροφο!