Αλίκη Κατσαβού: Η χήρα του Κώστα Βουτσά, εντυπωσίασε στην πρώτη της εμφάνιση στα «Διλήμματα»

Δείτε το στόρι της υπόθεσης που πρωταγωνίστησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλίκη Κατσαβού: Η χήρα του Κώστα Βουτσά, εντυπωσίασε στην πρώτη της εμφάνιση στα «Διλήμματα»

Λαμπερή πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί 14/9 η Κατερίνα Καινούργιου, με την εκπομπή «Ευτυχείτε». Πρεμιέρα λοιπόν, έκαναν και τα «Διλήμματα» στα οποία πρωταγωνιστεί η Αλίκη Κατσαβού η χήρα του αείμνηστου, Κώστα Βουτσά.

Η ηθοποιός που πρώτη φορά βλέπουμε στην τηλεόραση εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στην συγκεκριμένη ενότητα.

Επίσης, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Σπύρο Θεοδόση, Εύα Καμπίτση, Νικόλ Δαλέκου και Άρη Κοντό. Ρίγη συγκίνησης από την Αλίκη Κατσαβού.

Το στόρι της υπόθεσης στα Διλήμματα

Η Χαρά είναι παντρεμένη 7 χρόνια και τον τελευταίο καιρό πήγε στο σπίτι να μείνει μαζί τους η πεθερά της με την οποία έχουν συνέχεια καβγάδες. Μια μέρα γνώρισε τον 16 χρόνια μικρότερό της Χριστόφορο με την οποίο τα έφτιαξαν. Κατάλαβε όμως, ότι είναι πάλι με την κοπέλα του και παρόλα αυτά συνεχίζουν και βρίσκονται.

Επειδή η Χαρά ζει διπλή ζωή, φοβάται ότι κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν τα πάντα και δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Το δίλημμα της είναι να χωρίσει με τον άντρα της για να είναι με τον Χριστόφορο ή να μείνει με τον άντρα της και συνεχίσει τη ζωή της υποκρινόμενη πως όλο αυτό δεν συνέβη ποτέ;

Αλίκη Κατσαβού: Η αποκάλυψη για τον μικρό Φοίβο Βουτσά - «Ο Κώστας δεν θα ήθελε...»

Στην ενότητα «Διλήμματα» θα δούμε να πρωταγωνιστεί φέτος η Αλίκη Κατσαβού και με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα, έκανε και μια αποκάλυψη για το γιο της, Φοίβο Βουτσά.

Με αφορμή μια φωτογραφία της στο Instagram από το πλατό των γυρισμάτων που ήταν μαζί με το γιο της, πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα πρωταγωνιστήσει και εκείνος.

Η ηθοποιός μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not ξεκαθάρισε την κατάσταση απατώντας ανοιχτά.

«Όχι, όχι, ο Κώστας δεν θα το ήθελε αυτό, ούτε εγώ. Είναι λεπτές οι ισορροπίες, δείχνει να είναι ένα παιδί συγκροτημένο και θέλω να παραμείνει έτσι, παρότι είναι ένα παιδί επώνυμων γονιών και το όνομα του Κώστα είναι βαρύ επάνω», είπε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.