Στο Open μαζί με την Αλίκη Κατσαβού και ο Φοίβος Βουτσάς - Φωτογραφία από τα γυρίσματα

Έπιασε ήδη δουλειά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Open μαζί με την Αλίκη Κατσαβού και ο Φοίβος Βουτσάς - Φωτογραφία από τα γυρίσματα

Η Αλίκη Κατσαβού φαίνεται πως έπιασε ήδη δουλειά μιας και βρέθηκε στο στούντιο του Opentv, έχοντας πάντα μαζί της τον αγαπημένο της γιο, Φοίβο Βουτσά, ενώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και να δοκιμάσει την τύχη της στην τηλεόραση, μέσα από την πιο επιτυχημένη στήλη της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Βέβαια το YouWeekly.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο σχετικά με την απόφαση της Αλίκης Κατσαβού να συνεργαστεί με τα «Διλήμματα» - δείτε εδώ.

Χθες, η Αλίκη Κατσαβού επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της με μία φωτογραφία.

Η ίδια σχολίασε στη λεζάντα: «Με αξιόλογους συναδέλφους, και με χαμόγελο και αισιοδοξία για τη συμμετοχή μου στα #διλήμματα, την επιτυχημένη ενότητα στη εκπομπή @eutixeite που παρουσιάζει η @katken85 στο @opentvgr».

Ρίγη συγκίνησης από την Αλίκη Κατσαβού

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Αλίκη Κατσαβού με μια φωτογραφία του γιου της, μερικούς μήνες μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά. Ο γιος τους, γιορτάζει φέτος τη γιορτή του για πρώτη φορά χωρίς τον μπαμπά του.

Η Αλίκη Κατσαβού η οποία προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της μετά την απώλεια που βίωσε, έχει κύρια προτεραιότητα, τον γιο τους και δεν του χαλάει το παραμικρό χατήρι.

Με αφορμή λοιπόν την γιορτή του, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που δέχτηκε.

«Ο μονάκριβος μου έχει σήμερα την ονομαστική γιορτή του! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την αγάπη σας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Αλίκη Κατσαβού ράγισε καρδιές με την σπαρακτική ανάρτησή της για τον Κώστα Βουτσά. Δείτε τη εδώ.