Μαρία Μπακοδήμου: Ποζάρει με μαγιό στα 55 της και κόβει την ανάσα!

Η εντυπωσιακή φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: Ποζάρει με μαγιό στα 55 της και κόβει την ανάσα!

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής Style me up της στο Open η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε ακόμα μία εντυπωσιακή φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό που μας έκοψε την ανάσα!

Στα 55 της χρόνια διατηρείται σε φόρμα και κάθε φορά που ποστάρει φωτογραφία της με μαγιό μας εκπλήσσει!

Η παρουσιάστρια έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και η αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια των κιλών είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

H μία φωτογραφία της με μαγιό είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη, αλλά η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε χθες, 13 Σεπτεμβρίου χωρίς ρετούς με ολόσωμο μαγιό είναι όνειρο. Δείτε την στην παρακάτω gallery και θα τα χάσετε με τη σιλουέτα της! Δείτε τις τέλειες αναλογίες της!

Μαρία Μπακοδήμου με μαγιό

Ήρθαν τα ευχάριστα για τη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή της στο Opentv

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ήρθαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα από το Opentv, τα οποία αφορούν τη Μαρία Μπακοδήμου και τη νέα εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει στο κανάλι, με τίτλο Style Me Up, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Το «Style Me Up», το συναρπαστικό παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με τη Μαρία Μπακοδήμου, έρχεται στο OPEN!

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου για να ανανεωθείς; Φαντάσου μια ανανέωση λουκ που αναδεικνύει όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά σου και πραγματικά… απογειώνει όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογία σου.

Αυτός είναι ο στόχος του «Style Me Up»!

Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο «Style Me Up» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του. Μαζί με τη Μαρία στο ρόλο της επιτροπής θα βρίσκονται επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, οι οποίοι θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται.

Στην κριτική επιτροπή του «Style Me Up» συναντάμε τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιάννη Λάσκο. Και οι τρεις έχουν έναν στόχο: Να εντοπίσουν τους παίκτες που επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Style me up