Big Brother: Η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη έκανε αποκαλύψεις για την συμπεριφορά της

Τι είπε για την συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη έκανε αποκαλύψεις για την συμπεριφορά της

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και μίλησε για την κόρη της και την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

«Η κόρη μου είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Θα τη γνωρίσετε και εσείς άμα την κάνετε παρέα, θα τη ρωτήσετε για πολλά πράγματα και από εκεί θα καταλάβετε.

Η Άννα Μαρία μου αρέσει μέσα στο σπίτι και τη βλέπω ακριβώς όπως είναι. Οι εκρήξεις που είχε είναι δικαιολογημένες αλλά έτσι είναι η Άννα Μαρία. Η Άννα Μαρία είναι αυτή…. Η Άννα Μαρία ότι νιώθει το λέει», ανέφερε η Ελένη Ψυχαράκη για την κόρη της.

Ενώ, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής και για το χυδαίο σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μέσα στο σπίτι που τον έκανε να αποβληθεί από το παιχνίδι. «Γενικώς ήταν ένα σχόλιο που δεν έπρεπε να ειπωθεί, δεν ήταν ωραίο σχόλιο αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», είπε. Δείτε ωστόσο και το σκάνδαλο μεγατόνων με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Big Brother: «Λύγισε» η Άννα Μαρία - Βγήκε η μητέρα της στο πλατό και τους «τρέλανε» όλους

Στο πλατό του Big Brother εμφανίστηκε η μητέρα της Άννας Μαρία Ψυχαράκη και τους «τρέλανε» όλους με τον απίστευτο χαρακτήρα της. Η παίκτρια μάλιστα, όταν την είδε «λύγισε», καθώς έχει να την δει πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια αναφορά αρχικά στην Άννα Μαρία, λίγο πριν την δει, με την παίκτρια να λέει «πάλι καλά που δεν είναι εδώ». Ωστόσο έμεινε άφωνη μόλις την αντίκρισε στην τηλεόραση.

Η μητέρα της, της μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια και της είπε πως την αγαπάει πολύ, ενώ αυτό που της τόνισε είναι πως πρέπει να τρώει, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά.

Στη συνέχεια μάλιστα, λόγω του ότι την βλέπει ψυχολογικά πιεσμένη, την ρώτησε αν θέλει πραγματικά να μείνει στο παιχνίδι.

Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως μητέρα και κόρη έχουν την ίδια ενεργητικότητα, καθώς καθόλη την διάρκεια που ήταν στον αέρα, η μητέρα της ήταν και μιλούσε όρθια.