Υπερπαραγωγή η πρεμιέρα του Pop Up - Παραλίγο να βάλει τα κλάματα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Όποιος μου δώσει εμένα εκπομπή είναι τρελός...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Υπερπαραγωγή η πρεμιέρα του Pop Up - Παραλίγο να βάλει τα κλάματα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πρεμιέρα έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την συχνότητα του ALPHA με την μεσημεριανή εκπομπή «Pop Up» και ήταν υπερπαραγωγή. Η ίδια μάλιστα, παραλίγο να βάλει τα κλάματα όταν μιλούσε με τους συνεργάτες της.

Το μοντέλο για πρώτη φορά σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας βγήκε και μίλησε δυναμικά στους τηλεθεατές της, χωρίς να φαίνεται αν έχει άγχος. Χαμογελαστή, υποδέχτηκε στο απίστευτο πλατό της, το οποίο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και μοδάτα της νέα τηλεοπτικής σεζόν τους συνεργάτες της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού μίλησε για την εκπομπή της, έδωσε το λόγο στους συνεργάτες της. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, μίλησε με πολύ όμορφα για την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να συγκινηθεί πολύ και να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Ο Snik στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; Η δημόσια απάντηση πριν την πρεμιέρα του Pop Up

Για το ενδεχόμενο του αν θα δούμε τον Snik στην εκπομπή της Pop Up, απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στον Alpha.

Το μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια, παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το σύντροφο της.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να δούμε τον αγαπημένο της, ράπερ, στο Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μια διπλωματική απάντηση.

«Δεν ξέρω αν θα έρθει ο SNIK. Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα του Pop Up έκανε "χαμό" στο Instagram.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Είμαι ένα κορίτσι που προέρχεται από..." Η αποκάλυψη στο Happy Day

Το δημοφιλές μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για τους φόβους και τα άγχη που επικρατούν για αυτό το νέο της εγχείρημα!

«Το Pop Up ξεκινάει στις 14 Σεπτεμβρίου, στη 1 το μεσημέρι και θα είναι γυναικείο. Σίγουρα θα υπάρχουν συμβουλές μόδας και ομορφιάς, είμαι ένα κορίτσι που προέρχεται από αυτό τον χώρο οπότε νομίζω πως θα ήταν ελλειπής η εκπομπή αν δεν υπήρχε και αυτό το κομμάτι μου. Είμαι έτοιμη να δώσω τα φώτα μου σε όλες τις γυναίκες! Ότι θέλετε, εδώ είναι η απάντηση» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Αυτό που σκέφτομαι όταν είναι να αγχωθώ και πρέπει να ηρεμήσω, είναι ότι όπου και να βρίσκομαι είμαι διαβασμένη, είμαι έτοιμη και όλα θα πάνε καλά. Αυτό σκέφτομαι μόνο. Προχώρα, μπορείς! Πως κάνουν τα παιδιά στον καθρέφτη. Μπορείς, είσαι δυνατή, αξίζεις! Μπορείς, μπορείς, μπορείς από μέσα μου» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό και τους φόβους για την μεσημεριανή ζώνη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ξεκάθαρη. «Όλες οι ζώνες είναι δύσκολες. Κάνεις το πρόγραμμα σου, κάνεις το πλάνο σου, βλέπεις τι είναι κατάλληλο για σένα, τι μπορείς να υποστηρίξεις και από κει και πέρα προχωράς. Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου μαζί με τους συνεργάτες μου με πολλή χαρά και αγάπη και όλα θα πάνε καλά».