Δολοφονία Μακρή: Ένοχοι οι κατηγορούμενοι!

Βγήκε η απόφαση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δολοφονία Μακρή: Ένοχοι οι κατηγορούμενοι!

Βγήκε σήμερα η επίσημη απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της δολοφονίας Μακρή! Ένοχοι οι κατηγορούμενοι σύμφωνα με το δικαστήριο.

Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων, αδελφών ηλικίας 32 και 36 ετών, Βουλγαρικής υπηκοότητας για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, αποφάσισε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα ένοχος κηρύχθηκε ο 32χρονος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά μόνας, της παράνομηςοπλοφορίας, της παράνομης οπλοχρησίας ενώ ο 36χρονος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αναμένεται η απόφαση επί των ποινών. Ανατριχιάζει η Βικτώρια Καρύδα

Δολοφονία Μακρή: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - Τι ζητά ο εισαγγελέας

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, τον Οκτώβριο του 2018. Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή των δύο κατηγορουμένων.

Την ενοχή των δύο αδελφών ηλικίας 32 και 36 ετών, βουλγαρικής υπηκοότητας για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του 32χρονου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά μόνας, της παράνομης οπλοφορίας και της παράνομης οπλοχρησίας, ενώ για τον 36χρονο αδελφό του για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.