Το Πρωινό: Η απίστευτη κατσάδα της παρουσιάστριας στον Ουγγαρέζο - «Σου είπα ρε φίλε...»

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωινό: Η απίστευτη κατσάδα της παρουσιάστριας στον Ουγγαρέζο - «Σου είπα ρε φίλε...»

Ένταση υπήρξε σήμερα στο Πρωινό ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή το φαγητό που έφτιαξε το σεφ της εκπομπής, Πέτρος Συρίγος.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν έφτιαξε λαχταριστό μοσχαράκι λεμονάτο με πολίτικο ρύζι και ο δημοσιογράφος, σηκώθηκε για να σερβίρει τα πιάτα.

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά που ήταν ήδη στην κουζίνα του είπε «Όχι, δεν χρειάζεται..». Όμως δεν την άκουσε και πήγε να πάρει τα πιάτα.

«Σου είπα ρε φίλε δεν χρειάζεται. Τόσα χρόνια το κάνεις λάθος. Μπαίνεις μπροστά στο πλάνο! Θα το φέρω εγώ...», του αναφώνησε.

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε το σοβαρό του ύφος και είπε: «Τέτοια κατσάδα έχω να φάω από τον Σεφερλή». Μια κόντρα έχει ξεσπάσει εδώ και μέρες μεταξύ Χάρη Ρώμα και Σοφίας Μουτίδου και στο Πρωινό έγινε χαμός.

Το Πρωινό ΑΝΤ1

Πρωινό: Άσχημα νέα για Σκορδά, Μεταξά, Ουγγαρέζο και Μοθωναίο - Τι συνέβη

Πρώτη εβδομάδα στον αέρα το Πρωινό του ΑΝΤ1, για τη νέα αυτή τηλεοπτική σεζόν, και δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα για την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, αλλά και τους συνεργάτες της: Κόνι Μεταξά, Δημήτρη Μοθωναίο και Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφουν καθημερινά τα μηχανάκια της AGB, η Πέμτπη 10/9 δεν ήταν και μια τόσο καλή ημέρα για το Πρωινό, αφού σημειώθηκαν τα πρώτα μονοψήφια της σεζόν.

Για την ακρίβεια στο δυναμικό κοινό έκανε 9,9%... Βέβαια, η τηλεθέαση είναι ένα μεγάλο ζήτημα και ανατρέπεται καθημερινώς! Εμείς, πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα το ξαναδούμε γιατί σίγουρα η εκπομπή αξίζει πολλά παραπάνω από μονοψήφια...

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 9,9
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 16,4
  • Mega: Αν θυμηθείς το όνειρό μου 6,2
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 16,7
  • Open: Καλοκαίρι #ΝΟΤ 6,2
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 17,1

Μονοψήφια εχθές, επίσης, έκανε και η εκπομπή Καλοκαίρι #Not του Opentv... Δείτε τα στοιχεία εδώ.