Άνοιξε το live streaming του Big Brother

Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άνοιξε το live streaming του Big Brother

Μπορεί πριν από μία εβδομάδα ο ΣΚΑΪ να αποφάσισε να κλείσει το live streaming του Big Brother μετά από τη χυδαία ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο κοινό, ωστόσο σήμερα η πλατφόρμα άνοιξε και λειτουργεί κανονικά.

Το κανάλι είχε ξεκαθαρίσει πως είχε την πρόθεση να ξαναανοίξει το live streaming και το έκανε σήμερα στις 12. Έτσι οι τηλεθεατές μπορούν να ξαναβλέπουν όλες τις εξελίξεις μέσα από το σπίτι στο σάιτ του σταθμού.

Λίγο μετά την κατακραυγή που δέχθηκε το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη, το Twitter ζήτησε άμεσα την επανέναρξη του live streaming χρησιμοποιώντας το hashtag #OpenBigBrothergrLive.

Την Παρασκευή από το Big Brother αποχώρησε η Βασιλική Χάνου η οποία σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στο Love it και «έκραξε» τους συμπαίκτες της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Big Brother: Η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη έκανε αποκαλύψεις για την συμπεριφορά της

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και μίλησε για την κόρη της και την συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

«Η κόρη μου είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Θα τη γνωρίσετε και εσείς άμα την κάνετε παρέα, θα τη ρωτήσετε για πολλά πράγματα και από εκεί θα καταλάβετε.

Η Άννα Μαρία μου αρέσει μέσα στο σπίτι και τη βλέπω ακριβώς όπως είναι. Οι εκρήξεις που είχε είναι δικαιολογημένες αλλά έτσι είναι η Άννα Μαρία. Η Άννα Μαρία είναι αυτή…. Η Άννα Μαρία ότι νιώθει το λέει», ανέφερε η Ελένη Ψυχαράκη για την κόρη της.

Ενώ, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής και για το χυδαίο σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μέσα στο σπίτι που τον έκανε να αποβληθεί από το παιχνίδι. «Γενικώς ήταν ένα σχόλιο που δεν έπρεπε να ειπωθεί, δεν ήταν ωραίο σχόλιο αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», είπε. Δείτε ωστόσο και το σκάνδαλο μεγατόνων με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.