Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Opentv: Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο The Booth

Τα πάνω κάτω στην εκπομπή

Opentv: Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο The Booth
News 14.09.2020 16:36
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σεζόν ξεκίνησε ξανά στο Opentv για το The Booth και οι 4 παρουσιάστριες θέλησαν να ανακοινώσουν στο τηλεοπτικό κοινό τι αλλαγές πρόκειται να δούμε από εδώ και στο εξής. Η εκπομπή πατάει "restart" και όλα φαίνεται πως θα είναι διαφορετικά.

Κάτι το χιούμορ κάτι τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών και πολύ γρήγορα το The Booth έγινε trend στο Twitter και από εκεί εδραίωσε τη θέση του στο Opentv.

Οι 4 κυρίες θα μας κρατήσουν συντροφιά και τον χειμώνα, ωστόσο η φόρμα της εκπομπής θα αλλάξει σημαντικά.

Αυτές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο The Booth του Opentv

Συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου ανέφερε για τις αλλαγές που έχουμε να δούμε: «Λοιπόν θα κάνουμε κάτι διαφορετικά, πάλι θα συμμετέχετε και θα είστε το βασικό στοιχείο της εκπομπής αλλά θα προηγούμαστε εμείς. Πρώτα θα βάζουμε εμείς το πρόβλημα και θα παίρνετε εσείς live για να μιλάτε με τον εκάστοτε», ενώ δείτε και τι είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό η Σοφία Μουτίδου για το The Booth.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Επειδή λοιπόν συνέχεια μας λέγατε ότι μήπως δεν είναι κανονικά τα τηλεφωνήματα, εμείς σκεφτήκαμε να κάνουμε το εξής, θα έχουμε κάποια θέματα που είναι πάρα πολύ επίκαιρα, θα δανειζόμαστε από αυτά, θα παίρνουμε την αφορμή για να μιλάμε και να λέμε την άποψή μας και ταυτόχρονα εσείς μπορείτε να παίρνετε τηλέφωνο και να βγαίνετε στον αέρα αν έχετε παρόμοιο θέμα ή να πείτε κάτι επάνω σε αυτό. Θα κάνουμε αυτήν την εκπομπή πιο μαζί δεν γίνεται.»

Opentv: Απίστευτο σκηνικό στο The Booth - Αφαίρεσαν όλο το μακιγιάζ οι παρουσιάστριες

ια ακόμα μία φορά σημειώθηκε ένα απίστευτοι σκηνικό στον αέρα του The Booth στο Opentv καθώς οι 4 παρουσιάστριες αποφάσισαν να αφαιρέσουν από τα πρόσωπά τους όλο το μακιγιάζ προκειμένου να ανακοινώσουν στους τηλεθεατές τους τι είναι αυτό που αλλάζει από Δευτέρα.

Η μεγάλη απήχηση που είχε το The Booth στο τηλεοπτικό κοινό του εξασφάλισε την παραμονή του στο πρόγραμμα του Opentv και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Ήδη από εχθές, η Σοφία Μουτίδου ανακοίνωσε μερικές αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή - δείτε εδώ - και σήμερα, οι 4 κυρίες έκαναν μία κίνηση που δεν περίμενε κανείς.

Από Δευτέρα τα πράγματα αλλάζουν στο The Booth και οι τηλεθεατές θα δουν το αληθινό πρόσωπο των κοριτσιών ενώ αλλάζει και η δομή της εκπομπής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Booth: Νέες εξελίξεις με Μουτίδου - Κουρτίδου - Αναστασοπούλου - Ρήγα στο OPEN

Open: Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του The Booth

Share