GNTM 3: Ο φίλος της Ιωάννας Τούνη που άφησε «ξερό» τον Δημήτρη Σκουλό με τα ρούχα του

Πώς τα πήγε με τους κριτές;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Ο φίλος της Ιωάννας Τούνη που άφησε «ξερό» τον Δημήτρη Σκουλό με τα ρούχα του

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε και έναν πολύ καλό φίλο της Ιωάννας Τούνη να έρχεται ενώπιον των κριτών και να καταφέρνει να αφήσει «ξερό» τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος θέλησε να μάθει πώς μπορεί και αγοράζει τα ακριβά του ρούχα!

Ο γνωστός φωτογράφος αποκάλυψε πως έψαξε το προφίλ του στο Instagram και εντυπωσιάστηκε με τις φωτογραφίες του και με τα looks του.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως ενώ οι κριτές αναγνώρισαν την λατρεία που έχει ο Μηνάς στη μόδα, δεν του έδωσαν τα πολυπόθητα ναι και έτσι δεν κατάφερε να περάσει στο bootcamp.

GNTM 3: Το μοντέλο που δουλεύει από βρέφος «τρέλανε» τους κριτές - Η αναφορά της Βίκυς Καγιά στον γιο της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον Κωνσταντίνο ο οποίος δουλεύει σαν μοντέλο από βρέφος και συγκεκριμένα από 6 μηνών. Κατάφερε να «τρελάνει» τους κριτές με την εμφάνισή του ενώ η Βίκυ Καγιά έκανε και μία αναφορά στον γιο της, Κάρολο.

Ο Κωνσταντίνος φάνηκε να έχει εμπειρία και έτσι οι κριτές θέλησαν να μάθουν τα πάντα σχετικά με τα βήματα που έχει κάνει μέχρι τώρα στον χώρο.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα είπε πως της θυμίζει πολύ τον γιο της επειδή έχει κι αυτός μπουκλάκια. Δείτε ωστόσο τι αλλάζει στο GNTM 3.