Ολόκληρο θηρίο το αυτοκίνητο της Ιωάννας Μαλέσκου - Την τσάκωσαν σε βόλτα της οι φωτογράφοι

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόκληρο θηρίο το αυτοκίνητο της Ιωάννας Μαλέσκου - Την τσάκωσαν σε βόλτα της οι φωτογράφοι

Η υπέρλαμπρη Ιωάννα Μαλέσκου συγκεντρώνει πλέον όλα τα βλέμματα πάνω της και οι φωτογράφοι κάνουν "κρα" για ένα της στιγμιότυπο! Ο φακός του Youweekly.gr συνάντησε την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ το απόγευμα της Δευτέρας 14/9 έξω από τα στούντιο του Άλφα και το αυτοκίνητο - θηρίο έκλεψε τα βλέμματα!

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχοντας μαζί και το αγαπημένο της κατοικίδιο αφού ολοκλήρωσαν τις δουλειές τους κατευθύνθηκαν προς το σπίτι...

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η Ιωάννα έκανε μια νυχτερινή έξοδο στην οποία σχολιάστηκε πολύ η στυλιστική της επιλογή! Δείτε εδώ φωτογραφίες...

Αυτό είναι το αυτοκίνητο της Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου αυτοκίνητο

Ιωάννα Μαλέσκου νούμερα ΣΚΑΙ

Να υπενθυμίσουμε πως η χθεσινή ημέρα δεν ήταν και τόσο καλή για την Ιωάννα αφού τα νούμερα τηλεθέασής της στον ΣΚΑΙ έχουν υποστεί αρκετά μεγάλη πτώση. Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό κατάφερε να κάνει εχθές 11,3%...

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 14,6
  • ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 9,6
  • ΣΚΑΙ: Love it 11,3
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 8,5
  • Open: The booth 5,3
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 21,9
  • STAR: Shopping Star 17,4
  • ALPHA: Pop up - πρεμιέρα 11,8
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 8,5
  • Mega: Live news 10,8

Έκλεισε στόματα η Ιωάννα Μαλέσκου με μία φράση - «Δεν ασχολούμαι...»

Η νεαρή παρουσιάστρια έχει κάνει πολύ δυναμικό ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ με τη νέα της εκπομπή και η αλήθεια είναι πως έχει δεχθεί πολλά θετικά σχόλια. Βέβαια δεν λείπουν και τα αρνητικά.

Έτσι σήμερα το μεσημέρι, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια και μεταξύ άλλων έκανε ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει λόγος να αναλωθεί με κριτικές που έχουν στόχο.

«Το να είσαι ο εαυτός σου το θεωρώ πολύ βασικό στη ζωή σου και ειδικά στα επαγγελματικά. Προσπαθούμε πάντοτε να σας δείχνουμε αυτό που είμαστε. Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα είμαι ευγνώμων που δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι επαγγελματικά που να αντίκειται με αυτό που είμαι.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Η κριτική όταν βγαίνει από την καρδιά των ανθρώπων, των απλών ανθρώπων, των συναδέλφων -γιατί όχι;- μας κάνει να βελτιωνόμαστε. Από κει και πέρα με λεγόμενα συναδέλφων που πιθανώς έχουν κάποιον στόχο ή μια πρόθεση θεωρώ εκ του περισσού να ασχοληθούμε με αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Να θυμίσουμε βέβαια πως πριν από μερικές μέρες, η Σία Κοσιώνη ακύρωσε την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Δείτε εδώ τι συνέβη.