Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Το αγόρι μου, μου έστειλε..." - Το μήνυμα του Snik για την πρεμιέρα!

Το γλυκό μήνυμα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του Alpha, η νέα καθημερινή εκπομπή “Pop Up” με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και φυσικά από τους πρώτους που της ευχήθηκαν ήταν ο σύντροφος της Snik.

Το μοντέλο μάλιστα, ανέλαβε για πρώτη φορά το τιμόνι μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Λίγο μετά την πρεμιέρα του "Pop Up", η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος συνάντησαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μήνυμα που της έστειλε ο σύντροφός της Snik για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα. Δείτε την τρυφερή ανάρτηση του Snik λίγο πριν την πρεμιέρα!

«Δεν θα μου στείλει μήνυμα το αγόρι μου; Μου έστειλε καρδούλα, καλή επιτυχία και κάτι πολύ γλυκό», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς να θέλει να δηλώσει κάτι άλλο.

Υπερπαραγωγή η πρεμιέρα του Pop Up - Παραλίγο να βάλει τα κλάματα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πρεμιέρα έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την συχνότητα του ALPHA με την μεσημεριανή εκπομπή «Pop Up» και ήταν υπερπαραγωγή. Η ίδια μάλιστα, παραλίγο να βάλει τα κλάματα όταν μιλούσε με τους συνεργάτες της.

Το μοντέλο για πρώτη φορά σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας βγήκε και μίλησε δυναμικά στους τηλεθεατές της, χωρίς να φαίνεται αν έχει άγχος. Χαμογελαστή, υποδέχτηκε στο απίστευτο πλατό της, το οποίο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και μοδάτα της νέα τηλεοπτικής σεζόν τους συνεργάτες της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού μίλησε για την εκπομπή της, έδωσε το λόγο στους συνεργάτες της. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, μίλησε με πολύ όμορφα για την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να συγκινηθεί πολύ και να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα.