Η τρυφερή ανάρτηση του Snik λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA

Στηρίζει Pop up!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τρυφερή ανάρτηση του Snik λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σήμερα 14/9 έκανε την πρεμιέρα της στον ALPHA με την εκπομπή Pop up (δείτε εδώ την έναρξή της) και ο αγαπημένος της Snik δήλωσε δημόσια την υποστήριξή του λίγο νωρίτερα.

Ο Snik δημοσίευσε μια φωτογραφία με το logo της εκπομπή και έκανε tag την Ηλιάνα και την σελίδα της εκπομπής της στο instagram.

Όντας δίπλα της σε κάθε βήμα σίγουρα είναι αγχωμένος για το νέο της αυτό εγχείρημα αν και δεν θα έπρεπε γιατί όπως φάνηκε η Ηλιάνα το... έχει!

Snik Pop up Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Snik στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; Η δημόσια απάντηση πριν την πρεμιέρα του Pop Up

Για το ενδεχόμενο του αν θα δούμε τον Snik στην εκπομπή της Pop Up, απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στον Alpha.

Το μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια, παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το σύντροφο της.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να δούμε τον αγαπημένο της, ράπερ, στο Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μια διπλωματική απάντηση.

«Δεν ξέρω αν θα έρθει ο SNIK. Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα του Pop Up έκανε "χαμό" στο Instagram.

«Παλάτι» το σπίτι του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Φωτογραφία από το εσωτερικό

Το σπίτι στο οποίο μένουν μαζί, ο Snik και η αγαπημένη του σύντροφος, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι ένα κανονικό "παλάτι"! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τράπερ ανέβασε φωτογραφία από το εσωτερικό και πάθαμε πλάκα!

Το ζευγάρι πήρε πριν από λίγο καιρό τη μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσει και έτσι, τους τελευταίους μήνες βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα να ανεβαίνουν στο Instagram μέσα από το πανέμορφο σπίτι τους.

Χθες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογράφισε το κουτάβι που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της μέσα στο σαλόνι και στη συνέχεια o Snik, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα μέσα από το playroom του σπιτιού στα οποία παίζει μπιλιάρδο μαζί με έναν φίλο του.

Αυτό είναι το σπίτι - «παλάτι» που μένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik συγκατοίκησηΗλιάνα Snik σπίτι εσωτερικό