Ευτυχείτε: "Πάγωσε" η Κατερίνα Καινούργιου με το βίντεο που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής!

Άγριος ξυλοδαρμός για τα μάτια μιας κοπέλας!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε:

Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου όταν στον αέρα της εκπομπής έπαιξε ένα βίντεο - ντοκουμέντο από έναν άγριο ξυλοδαρμό σε ένα μαγαζί για τα μάτια μιας κοπέλας!

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο - ντοκουμέντο που έπαιξε στον αέρα του Ευτυχείτε και άφησε τους πάντες άφωνους, έδειξε γνωστό τραγουδιστή να πιάνεται στα χέρια σε μαγαζί για χάρη της κοπέλας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γνωστός ράπερ είδε να φλερτάρουν την κοπέλα του, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και αμέσως πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Βλέποντας το βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου "πάγωσε" και είπε:

"Τι ντροπή! Παιδιά γιατί να γίνει όλο αυτο;"

Και σύμφωνα με τον ρεπορτάζ μέχρι να έρθουν οι άντρες της ασφάλειας, είχαν τραυματιστεί θαμώνες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δείτε επίσης το σοκ της Κατερίνα στην εκπομπή!

Ο ράπερ λοιπόν φαίνεται να ήταν ο Light!

Κατερίνα καινούργιου πάγωσε στον αέρα της εκπομπής
Πάγωσε στον αέρα της εκπομπής η καινούργιου με βίντεο που είδε

Το υπέροχο δώρο που έκανε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί με το Ευτυχείτε και έτσι ο αγαπημένος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης θέλησε να της δείξει την στήριξή του με ένα υπέροχο δώρο που της άφησε μέσα στο καμαρίνι της στο Opentv.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, ο οποίος της έκανε την πιο ξεχωριστή έκπληξη για την πρώτη μέρα της πίσω στη δουλειά.

Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου

Δώρο φίλιππου στην Κατερίνα Καινούριου