Αποκάλυψη: Ο Snik πήρε μέρος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και κανείς δεν το πρόσεξε!

Που τον είδαμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη: Ο Snik πήρε μέρος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και κανείς δεν το πρόσεξε!

Το Pop up ξεκίνησε στον Alpha με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και και μετά την μεγάλη πρεμιέρα που όλοι περίμεναν ανακαλύψαμε πως στην εκπομπή έχει πάρει μέρος και ο Snik.

Το «Pop Up» βγήκε στον «αέρα» και η έναρξη ήταν εντυπωσιακή, καθώς οι συνεργάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου εμφανίστηκαν στο πλατό, ο ένας μετά τον άλλο κάνοντας πασαρέλα, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια «προσγειώθηκε» ανάμεσα τους.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν στους τίτλους αρχής όπως αποκάλυψε και η ίδια σε συνέντευξη μετά το τέλος της εκπομπής τραγουδάει...ο Snik! Δείτε επίσης τι μήνυμα της έστειλε ο Snik λίγο πριν την πρεμιέρα!

Ακούστε και εσείς:

Η τρυφερή ανάρτηση του Snik λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σήμερα 14/9 έκανε την πρεμιέρα της στον ALPHA με την εκπομπή και ο αγαπημένος της Snik δήλωσε δημόσια την υποστήριξή του λίγο νωρίτερα.

Ο Snik δημοσίευσε μια φωτογραφία με το logo της εκπομπή και έκανε tag την Ηλιάνα και την σελίδα της εκπομπής της στο instagram.

Όντας δίπλα της σε κάθε βήμα σίγουρα είναι αγχωμένος για το νέο της αυτό εγχείρημα αν και δεν θα έπρεπε γιατί όπως φάνηκε η Ηλιάνα το... έχει!

ανάρτηση Snik για την πρεμιέρα της Ηλιάννας