Σοφία Μουτίδου: Τα νέα "πυρά" στον Ρώμα για το Καφέ της Χαράς - «Δεν πρόκειται να μου ιδρώσει το αυτί τίποτα»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Μουτίδου: Τα νέα

Η Σοφία Μουτίδου μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των κου κου», πέταξε νέα "πυρά" προς τον Χάρη Ρώμα, όσον αφορά το Καφέ της Χαράς.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «The Booth», δεν θέλησε να δώσει ιδιαίτερη έκταση στο θέμα, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τα είπε όλα στο βίντεο της. Δείτε εδώ το βίντεο που η Σοφία αδειάζει τον Χάρη Ρώμα.

«Έχω κάνει ένα βίντεο γιατί με ξαναρωτάτε. Δεν με απασχολεί καθόλου γιατί εγώ είπα ότι θα τοποθετηθώ με το βίντεο και δεν θέλω να τοποθετηθώ ξανά. Κανένα πρόβλημα που είπε ότι δεν ισχύει τίποτα, δεν θα αποδείξει ποιος τον έχει μεγαλύτερο. Έκανα ένα βίντεο, είπα την θέση μου και τώρα ότι ειπωθεί δεν θα ξαναπώ.

Έφαγα ήδη μια Δευτέρα μου με αυτό γιατί ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου σε όλη την Ελλάδα. Είναι το βίντεο αναρτημένο, το βλέπουν όλοι, μυαλό έχει ο κόσμος να κρίνει. Δεν πρόκειται να με ενεργοποιήσει και να μου ιδρώσει το αυτί τίποτα. Αφού είδες το βίντεο τότε γιατί με ρωτάς;», είπε μεταξύ άλλων.

Για αυτές τις δηλώσεις του Ρώμα ρωτήθηκε η Σοφία Μουτίδου και πέταξε τα "πυρά" της για το Καφέ της Χαράς

Μια κόντρα έχει ξεσπάσει εδώ και μέρες μεταξύ Χάρη Ρώμα και Σοφίας Μουτίδου! Αφορμή ήταν ο λόγος για τον οποιο η Σοφία δεν θα βρίσκεται στο Καφέ της Χαράς! Το πρόβλημα λοιπόν ήταν πως άλλους λόγους παρουσιάζει ο Χάρης Ρώμας κι άλλους η Σοφία Μουτίδου!

Μετά λοιπόν από τηλεφωνικές επικοινωνίες στον αέρα τηλεοπτικών εκπομπών όπου ο Χάρης Ρώμας έλεγε πως συνομίλησε με την ηθοποιό και λόγω προγράμματος η Σοφία "δεν χωράει" στη σειρά του Ant1, έβγαλε ένα βίντεο η ηθοποιός στο κανάλι της στο Youtube στο οποίο αναιρεί όσα είπε ο Χάρης. Μάλιστα η ηθοποιός δήλωσε πως δεν υπήρξε ποτέ επικοινωνία μεταξύ τους και ότι οι διάλογοι που αποφάνθηκε ο Χάρης Ρώμας ήταν φανταστικοί!

Το παραπάνω γεγονός σχολιάστηκε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και το Πρωινό και εν συνεχεία κάλεσα τον Χάρη Ρώμα στο τηλέφωνο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση!