Big Brother: Σάλος μεγατόνων με το ακατάλληλο βίντεο 36 δευτερολέπτων - Τι πρόδωσε το ποια παίκτρια είναι

Επικρατεί πανζουρλισμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Σάλος μεγατόνων με το ακατάλληλο βίντεο 36 δευτερολέπτων - Τι πρόδωσε το ποια παίκτρια είναι

Σάλος έχει ξεσπάσει εδώ και λίγα 24ωρα στο διαδίκτυο με το 36 δευτερολέπτων βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου που σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso πρωταγωνιστεί παίκτρια του Big Brother.

Παρά το γεγονός πως το βίντεο είναι αρκετά σκοτεινό και δεν μπορεί να αναγνωρίσει κανείς αν έχει τραβηχτεί σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο υπήρξε ένα συγκεκριμένο πράγμα που πρόδωσε το ποια παίκτρια... είναι.

Αυτό ήταν ένα συγκεκριμένου αξεσουάρ που το κορίτσι δεν αποχωρίζεται ποτέ. Ωστόσο, ο ερωτικός παρτενέρ δε φαίνεται, γιατί είναι εκείνος που τραβά με το κινητό του.

Το συγκεκριμένο βίντεο από την προσωπική ζωή της παίκτριας έπεσε στα χέρια τρίτων, που διαπράττοντας έγκλημα άρχισαν να το διακινούν στο διαδίκτυο.

Big Brother - τηλεθέαση 14/9: Κάτω από 20% σε νούμερα για πρώτη φορά! Έχασε την πρωτιά στην prime time ζώνη

Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και το Big Brother αρχίζει και σημειώνει πτώση στα νούμερα τηλεθέασής του! Συγκεκριμένα εχθές, 14/9, για πρώτη φορά έπεσε κάτω από το 20% που συνήθιζε να κάνει με αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη θέση της prime time ζώνης από την ξένη ταινία του STAR, "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι".

Για την ακρίβεια το ποσοστό που σημείωσε στο δυναμικό κοινό το ΣΚΑΙ ήταν 18,2% ενώ η συγκεκριμένη ξένη ταινία χτύπησε κόκκινο με το 24% εκτοξεύοντας το STAR στην πρώτη θέση!

Late night

  • ΑΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 12,1
  • ALPHA: Parker 10.7
  • STAR: Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι 24.0
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 18.2
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 3.9
  • Open: Η δίκη 3.8

Να υπενθυμίσουμε, βέβαια, πως εχθές έσκασε ακόμα ένα σκάνδαλο με παίκτρια του ριάλιτι αφού διέρρευσε ένα βίντεο που την δείχνει σε πολύ προσωπικές της στιγμές. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες.