Big Brother: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το Big Brother και ήρθε η ημέρα που οι παίκτες πρέπει να ψηφίσουν το νέο αρχηγό του σπιτιού, ο οποίος θα κοιμηθεί και σε δικό του δωμάτιο.

Αυτή την φορά, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο αρχηγός θα είναι η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, η οποία δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά με τους περισσότερους από τους συγκατοίκους της στο σπίτι.

Στην εκπομπή μάλιστα, οι συντελεστές αναφέρθηκαν στην Αφροδίτη και όπως έκαναν γνωστό, φαίνεται να έχει αναλάβει έναν δικό της ρόλο μέσα στο Big Brother. Δείτε επίσης, τις «καυτές» φωτογραφίες της Αφροδίτης που... αναστάτωσαν το instagram.

Big Brother Αφροδίτη αρχηγός σπιτιού

Big Brother - Highlights: Όλα όσα είδαμε χθες στο σπίτι του μεγάλου αδερφού

Από όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother. Για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν οι άγριοι καβγάδες, αλλά και τα "αδειάσματα" όπως στην Χριστίνα. Ενώ, ο Αντιδήμαρχος αποκάλυψε το σχέδιο του για την ψηφοφορία.

Big Brother: Χαμός με τη Σοφία και την Αφροδίτη - Άγριος καυγάς μέσα στο δωμάτιο

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το επεισόδιο του Big Brother έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στη Σοφία και την Αφροδίτη. Συγκεκριμένα, έγινε ένας άγριος καυγάς μέσα στο δωμάτιο, με την τραγουδίστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που άκουσε η Σοφία. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Νικόλας της είπε πως η Αφροδίτη σχολίασε αρνητικά τη συγκίνηση της με το παιδί του Χρήστου Μακρίδη.

Η Αφροδίτη διαφώνησε και της εξήγησε πως αν έχει κάτι με τον Νικόλα να πάει να το πει στον ίδιο, ενώ στον καυγά μπήκε και η Χριστίνα η οποία δε δίστασε να ανεβάσει τον τόνο της όταν είδε ότι η Σοφία δεν καταλάβαινε.

Ξέσπασε κατά του Χρήστου Μακρίδη ο Δημήτρης Κεχαγιάς - «Είναι ντροπή, είσαι καραγκιόζης»

Λίγο μετά την αποχώρηση της Βασιλικής, ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και δε δίστασε να ξεσπάσει κατά του Χρήστου Μακρίδη για τις απόψεις του και τις ατάκες του, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ντροπή να μη δείχνει τον αληθινό του εαυτό, κάτι που τον καθιστά, καραγκιόζη.

Τόσο ο Δημήτρης Κεχαγιάς όσο και πολλοί παίκτες μέσα στο σπίτι θεώρησαν άδικη την αποχώρηση της Βασιλικής. Μάλιστα, ο αρχηγός της προηγούμενης εβδομάδας ήταν πραγματικά έξαλλος με τον «Αντιδήμαρχο».

Ο βασικός λόγος ήταν γιατί θεωρεί ότι λέει άλλα στα live και άλλα μέσα στο σπίτι. Δηλαδή, ο Χρήστος Μακρίδης "κρύβει" τις απόψεις του, οι οποίες ενοχλούν πολλούς από τους παίκτες, ενώ σήμερα το πρωί στο love it τον έκραξε και η Βασιλική Χάνου.

Το σχέδιο του Χρήστου Μακρίδη για την ψηφοφορία - Αυτόν τον παίκτη θέλει να βγάλει εκτός

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Χρήστος Μακρίδης, που έχει ήδη βγει δύο φορές υποψήφιος προς αποχώρηση, αποκάλυψε το σχέδιο που έχει για την ψηφοφορία της Πέμπτης, ενώ δε δίστασε να ξεκαθαρίσει και πιος είναι ο πρώτος παίκτης που θέλει να βγάλει εκτός σπιτιού.

Ενώ συζητούσε με τον Δημήτρη Πυργίδη, του έλεγε συνέχεια πως θέλει να φάει καρπούζι σήμερα. Επέμενε μάλιστα, λέγοντας πως πρέπει να το κόψουν κιόλας σήμερα το «καρπούζι».

Αργότερα, ξεκαθάρισε στη Ράνια, η οποία δεν κατάλαβε τι έλεγε και νόμιζε ότι θα φάνε κανονικό καρπούζι, πως εννοεί τον Νικόλα, ενώ αργότερα μίλησε και για αχλάδια και ντομάτες.

Όταν ο Μεγάλος Αδερφός τον ρώτησε τι εννοεί, εκείνος απάντησε πως δεν βγάζει ψευδώνυμα και ότι έχει να πει το λέει ξεκάθαρα.

Ο Γρηγόρης «αδειάζει» τη Χριστίνα - Η αποκάλυψη για τη στρατηγική της

Στο επεισόδιο του Big Brother, ο Γρηγόρης έπιασε τη Ραμόνα να της μιλήσει και μεταξύ άλλων της αποκάλυψε τη στρατηγική που ακολουθεί η Χριστίνα, ενώ δε δίστασε να την «αδειάσει» και να κανονίσει με την παρέα του να την ψηφίσουν.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης ξεκαθάρισε πως η Χριστίνα έχει μπει με μία πολύ ιδιαίτερη στρατηγική στο παιχνίδι η οποία δεν είναι άλλη από το φλερτ της.

Για τον λόγο αυτό, φλέρταρε με τον Γρηγόρη αλλά και με τους διδύμους. Έτσι, είπε στη Ραμόνα να την ψηφίσουν ενώ έχουν συνεννοηθεί με Δημήτρη και τον Ζακ.

Η Ραΐσα "ξεμπρόστιασε" τον Χρήστο Μακρίδη - «Με αποκαλεί σερβιτόρα»

Στο επεισόδιο του Big Brother, η Ραΐσα συζήτησε με την Αφροδίτη και δε δίστασε να "ξεμπροστιάσει" τον Χρήστο Μακρίδη μπροστά στις κάμερες, αποκαλύπτοντας πως την αποκαλεί "σερβιτόρα" και τη βάζει να του φέρνει συνέχεια πράγματα.

Πολλές φορές έχουμε δει τη Ραΐσα να φέρνει πράγματα στον Χρήστο Μακρίδη ενώ νωρίτερα σε αυτό το επεισόδιο, την είδαμε να του φτιάχνει καφέ.

Όπως είπε η ίδια, η Άννα Μαρία άκουσε τον Χρήστο Μακρίδη να αναρωτιέται, μία μέρα που η Ραΐσα κοιμόταν, πού είναι η σερβιτόρα του.

Η Ραΐσα το έμαθε αυτό ωστόσο εξήγησε πως ότι κάνει το κάνει από την καλή της καρδιά και δεν ασχολείται με το τι λέει ο Χρήστος.

Άναψαν τα αίματα στο σπίτι - «Εμένα θα μου μιλάς με σεβασμό»

Λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τη Σοφία να τα παίρνει άσχημα με τη Ραμόνα και τα αίματα στο σπίτι να ανάβουν για ακόμα μία φορά. Ένα σχόλιο της Ραμόνας ήταν αρκετό για να την εκνευρίσει και να της ζητήσει να μιλάει με σεβασμό.

Συγκεκριμένα η Ραμόνα απάντησε σε όλα όσα έλεγε η Σοφία για την τέχνη του ντόμινο, εξηγώντας της πως πρέπει να μιλάει με πράξεις και όχι με λόγια.

Η Σοφία εκνευρίστηκε τόσο πολύ από αυτό το σχόλιο που ξεκίνησε να φωνάζει και να ξεκαθαρίζει στη συμπαίκτριά της πως δε θα ανεχτεί να της ξαναμιλήσει έτσι ποτέ.

Έπεσε στο γκαζόν και νιαούριζε η Άννα Μαρία

Η Άννα Μαρία, θέλοντας να διασκεδάσει τους συμπαίκτες της, συμμετείχε στη συζήτηση για τα ζώα ενώ δεν άργησε να μπει στο ρόλο… της γάτας.

Συγκεκριμένα, γονάτισε στον κήπο και άρχισε να νιαουρίζει, κάτι το οποίο κάνει συχνά, μιας και εκτός ριάλιτι, κρατά παρέα στο ανιψάκι της, διασκεδάζοντας με αυτό τον τρόπο.

Big Brother Άννα Μαρία γάτα