Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε έξαλλη με τη στάση της Δανέζη - "Θα κάψω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα.."

Το σχόλιο "καρφί"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε έξαλλη με τη στάση της Δανέζη -

Έξαλλη έγινε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε όταν προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το Big Brother.

Στο απόσπασμα αυτό βλέπουμε την Σοφία Δανέζη να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι με μαγιό και να κάθεται στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια! Βλέποντας κάτι τέτοιο η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη και έκανε ένα έντονο σχόλιο!

«Για ποιο λόγο η κοπέλα η τραγουδίστρια είναι με μαγιό μέσα στο σπίτι; Αν πάω εγώ σε ένα σπίτι που έχει πισίνα, κάθεσαι στεγνώνεις έξω και φοράς τα ρούχα σου και μπαίνεις μέσα. Για ποιο λόγο με μαγιό κάθεται με τα ανοιχτά πόδια, ανάσκελα στο κρεβάτι πάνω, ενώ υπάρχουν κάμερες παντού; Τελοσπάντων θα κάψω και τα εγκεφαλικά μου κύτταρα...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Σοφία Δανέζη. Δείτε επίσης το σοκ της Κατερίνα στην εκπομπή!

το σχόλιο της καινούργιου στην δανέζη

Ευτυχείτε: "Πάγωσε" η Κατερίνα Καινούργιου με το βίντεο που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής!

Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου όταν στον αέρα της εκπομπής έπαιξε ένα βίντεο - ντοκουμέντο από έναν άγριο ξυλοδαρμό σε ένα μαγαζί για τα μάτια μιας κοπέλας!

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο - ντοκουμέντο που έπαιξε στον αέρα του Ευτυχείτε και άφησε τους πάντες άφωνους, έδειξε γνωστό τραγουδιστή να πιάνεται στα χέρια σε μαγαζί για χάρη της κοπέλας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γνωστός ράπερ είδε να φλερτάρουν την κοπέλα του, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και αμέσως πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Βλέποντας το βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου "πάγωσε" και είπε:

"Τι ντροπή! Παιδιά γιατί να γίνει όλο αυτο;"

Και σύμφωνα με τον ρεπορτάζ μέχρι να έρθουν οι άντρες της ασφάλειας, είχαν τραυματιστεί θαμώνες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο ράπερ λοιπόν φαίνεται να ήταν ο Light!

Πάγωσε η Καινούργιου