GNTM 3: Κάνουν "χαμό" οι φωτογραφίες του εκκεντρικού Αλέξανδρου που κάνει Drag show

Πήρε 4 "ναι"

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Κάνουν

Ο τρίτος κύκλος του GNTM 3 ήρθε να ταράξει τα νερά, με τα αγόρια να συμμετέχουν για πρώτη φορά στο reality μόδας του Star. Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τη συνέχεια των auditions, ωστόσο ο διαγωνιζόμενος που μας έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν ο Αλέξανδρος. Ο 27χρονος ασχολείται με το make up και το styling και ερασιτεχνικά με το modelling. Ο λόγος που πήγε στο GNTM είναι για να εκτεθεί στο κοινό και να εξελιχθεί ως καλλιτέχνης και μοντέλο.

Η κριτική επιτροπή τον πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα “ναι” και ο Αλέξανδρος χάρηκε ιδιαίτερα, καθώς θέλει να δείξει τις δυνατότητές του και στο modelling. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει ένα πολύ ξεχωριστό Instagram και πως ασχολείται με το drag show. Δείτε τον παίκτη που άφησε άφωνη την Ζενεβιέβ

drug show παικτης gntm 3
gntm 3 drug show παίκτη
gntm 3
gntm παίκτης που κάνει drug show

GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι κριτές με τον Αλέξανδρο - Εμφανίστηκε με ξυρισμένα φρύδια και τακούνια

Ο Αλέξανδρος ήρθε πολύ αποφασισμένος να κερδίσει τις εντυπώσεις και η αλήθεια είναι πως οι κριτές του GNTM 3 τρελάθηκαν μόλις τον είδαν. Εκείνος εμφανίστηκε στην οντισιόν με ξυρισμένα φρύδια και τακούνια και έφυγε με τα 4 ναι με μεγάλη άνεση!

Ο Αλέξανδρος είναι 27 χρόνων και ασχολείται με το make-up και το modelling. Χαρακτηρίζει το style του ως gothe, ενώ δηλώνει πως ήρθε στο GNTM 3 για να προβληματίσει.

Η Ζενεβιέβ τον ρώτησε αν θα άλλαζε τα μαλλιά του και εκείνος απάντησε κατηγορηματικά όχι. Αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε να του πει ναι! Δείτε εδώ και τον παίκτη που παρομοίασε τη Βίκυ Καγιά με χταπόδι!

TAGS