Χαρές στο Buckingham - Οι ευχές και η αινιγματική ανάρτηση με την Kate Middleton

Η κίνηση που δεν περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στο Buckingham - Οι ευχές και η αινιγματική ανάρτηση με την Kate Middleton

Μεγάλες χαρές έχει σήμερα η βασιλική οικογένεια. Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει γενέθλια, και παρόλο που βρίσκεται στην Αμερική, όλο το Buckingham γιορτάζει για χάρη του. Μάλιστα είδαμε και κάποιες δημόσιες ευχές στα social media, καθώς και μία αινιγματική ανάρτηση από τον αδερφό του, στην οποία βέβαια βρίσκεται και η Kate Middleton.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με τη σχέση που έχει ο Χάρι με τον Ουίλιαμ. H αλήθεια είναι πως το βιβλιο, Finding Freedom που κυκλοφόρησε δεν άφησε και την καλύτερη εντύπωση στον κύκλο της βασιλικής οικογένειας.

Την ίδια στιγμή, το βιβλίο κατηγόρησε την Kate Middleton για την ψυχρή στάση της απέναντι στην Μέγκαν Μαρκλ, γεγονός που στεναχώρησε ιδιαίτερα τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Αυτή είναι η αινιγματική ανάρτηση για τις χαρές του Buckingham

Η βασίλισσα και το The Royal Family δημοσίευσαν μια πόζα του Χάρι με την μεγαλειότητά της από το 2017, ο Κάρολος δημοσίευσε ένα πορτρέτο του γιου του και μια οικογενειακή φωτογραφία με τον μικρότερο γιο του από το παρελθόν ενώ το Kensington αποφάσισε να ευχηθεί με μια πόζα όλο υπονοούμενα.

Πρόκειται για έναν αγώνα που είχε κάνει ο Harry με τον αδερφό του και την Kate προτού μπει η Meghan στο προσκήνιο της ζωής του. Στον αγώνα αυτό ο Harry είναι νικητής, ο William δεύτερος και καταϊδρωμένος και η Kate το λες πως παραπατάει.

Αυτή είναι η αδυναμία της Kate Middleton μέσα από το Buckingham

πορεί να είναι πολλοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι οι σχέσεις της βασιλικής οικογένειας είναι τεταμένες και υπάρχουν πολλές κόντρες, ωστόσο είναι αλήθεια πως η Kate Middleton έχει μία μεγάλη αδυναμία, έναν κρυφό "σύμμαχο" μέσα στο Buckingham.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν είχε ποτέ άριστες σχέσεις με την Μέγκαν Μαρκλ, ενώ είναι αλήθεια πως ο κλειστός χαρακτήρας της, δεν της επιτρέπει να κοινωνικοποιηθεί εύκολα. Την ώρα που πολλοί τη συγκρίνουν με την Diana, η Kate Middleton δείχνει πως δεν έχει σε καμία περίπτωση τον χαρακτήρα της αδικοχαμένης λαίδης.

Μέσα στο παλάτι ωστόσο κατάφερε να βρει έναν άνθρωπο που την καταλαβαίνει και τη βοηθάει, κάθε φορά που το πρωτόκολλο τη ζορίζει, κάθε φορά που τα βάζει μαζί της κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Αυτή είναι η αδυναμία της Kate Middleton μέσα από το Buckingham

Τη στήριξή της λοιπόν τη βρήκε στην Πριγκίπισσα Άννα, την μοναχοκόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία είναι εξωστρεφής και επαναστάστρια, οπότε προσπαθεί να έχει από κοντά της Kate και να την υποστηρίζει.